ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νωρίς για συμπεράσματα

Κυριάκος Τοφή

Το σημερινό φιλικό της «Μεγάλης Κυρίας» απέναντι στον Άρη είναι λογικό να μαγνητίζει το ενδιαφέρον των φίλων της Ανόρθωσης, ωστόσο δεν θα ήταν σωστό να εξαχθούν πρόωρα συμπεράσματα. Μια ομάδα η οποία μετρά πάμπολλες αποχωρήσεις, εφτά προσθήκες, τρεις παίκτες υπό δοκιμή και φυσικά έναν νέο προπονητή με τα «θέλω» του, δε μπορεί στο παρών στάδιο να δείξει δείγμα του τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Σαφέστατα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους Σάβιτς, Λέιβα, Κρέσπο, Ρέινα, Καλντερόν, Σάντος και Οικονομίδη που αναμένεται να πραγματοποιήσουν ανεπίσημο ντεμπούτο με τα «κυανόλευκα», όπως επίσης στους Μπένετ, Σίλβα και Καρακούτη. Σε αυτούς βέβαια προστίθενται μεταξύ άλλων οι «παλιοί» Κόπριβετς, Γκάμπριελ, Μακρής, Βίκτορ, Πελέ Εντλοβού και Γκονσάλβες, οι οποίοι αποτελούν τις λιγοστές περιπτώσεις που κατάφεραν να περάσουν από το καλοκαιρινό κοσκίνισμα.

Όλα αυτά λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της νέας Ανόρθωσης των Μπενίτο και Πούτσε.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X