ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ανακοίνωση ΠΑΝΣΥΦΙ

Οι οργανωμένοι φίλοι της Ανόρθωσης, ενημερώνουν για τα προνόμια των μελών του ΠΑΝΣΥΦΙ, αλλά και για το καλεντάρι που ακολουθεί.

Αναλυτικά:

«Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο για τις εγγραφές και τα προνόμια που είχαμε προαναφέρει αλλά και για τις επικείμενες υποχρεώσεις της εβδομάδας.

Οι εγγραφές των μελών μας συνεχίζονται κανονικά στα κατά τόπους κλιμάκια του Συνδέσμου και ευχαριστούμε όσους το έχουν ήδη πράξει. Αναμένουμε ακόμα περισσότερο κόσμο να ενισχύσει την προσπάθεια του Παν.Συ.Φι να σταθεί αντάξιος της Ιστορίας της ομάδας μας. Ήδη μετά και την δική μας συμβολή κάποια πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια. Φτάνει όσα ειπώθηκαν να μην μείνουν στα λόγια αλλά να τα δούμε στις πράξεις.

Όπως σας είχαμε προαναφέρει με την έναρξη των εγγραφών, θα ανακοινώναμε κάποια προνόμια των μελών του Παν.Συ.Φι 2016-2017. Τα προνόμια αυτά είναι τα εξής :
Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου σε ειδική συνδεσμιακή τιμή ΜΟΝΟ για την Νότια εξέδρα. (Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να πληρώνουν στα κατά τόπους κλιμάκια τους)
Εισιτήρια Διαρκείας Ερασιτεχνικών Τμημάτων σε ειδική τιμή. Η διάθεση τους θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.
Προτεραιότητα στα προϊόντα του Παν.Συ.Φι και δικαίωμα αγοράς προϊόντων που είναι ΜΟΝΟ για μέλη.
Προτεραιότητα στα μεμονωμένα εισιτήρια. (όταν ο Παν.Συ.Φι επιλέξει να προμηθευτεί, ειδικά για εκτός έδρας αγώνες)
Ενημέρωση για διάφορες δραστηριότητες, ώρες αναχώρησης κ.α μέσω μηνυμάτων.
ΟΛΟΙ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ

Πέραν των εγγραφών την Πέμπτη η ομάδα μας κάνει την πρώτη της εμφάνιση με την παρουσία κόσμου και εμείς θα είμαστε εκεί για το καθιερωμένο “καλωσόρισμα” των καινούργιων. Ο Σύνδεσμος θα πάρει θέση στην Νότια εξέδρα και θα γίνονται εγγραφές για όλα τα κλιμάκια στην είσοδο αυτής πριν την έναρξη.

Επίσης ο Παν.Συ.Φι την ίδια μέρα η ώρα 18:00 διοργανώνει εκδήλωση μνήμης για τους αδικοχαμένους μας ήρωες που έχασαν την ζωή τους τον μαύρο Ιούλη του ‘11 για την ανευθυνότητα άλλων στην ναυτική βάση του Μαρί. Έχουμε προσκαλέσει τους συγγενείς των θυμάτων, τους οποίους καλούμε και δημόσια, ώστε να αποδώσουμε τον απαιτούμενο φόρο τιμής. Θα τελεστεί τρισάγιο, θα ακολουθήσουν ομιλίες και κατάθεση στεφάνων. Καλούμε όλον τον κόσμο της Ανόρθωσης που θα έχει την ευχέρεια χρόνου όπως προσέλθει έγκαιρα στο γήπεδο δίνοντας την παρουσία του στην εκδήλωση.

13 ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΑΔΙΚΑ ΝΕΚΡΟΙ - ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ

Υ.Γ Το Σάββατο το κεντρικό μας κλιμάκιο “Χριστάκης Φωτίου” διοργανώνει beach party και καλούμαστε για άλλη μια Βαρωσιώτικη παράσταση. Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του κλιμακίου στο facebook.

Υ.Γ.2 Αδελφέ καλή ανάρωση και σύντομα πίσω μαζί μας και δυνατός.

Υ.Γ.3 Πολιτικά πρόσωπα δεν είναι ευπρόσδεκτα στην εκδήλωση μνήμης της Πέμπτης.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση