ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Μένει και κρίνεται»

Δηλώσεις στο Sport-fm έκανε το μεσημέρι ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου o οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα Πελέ και τόνισε ότι ο ποδοσφαιριστής παραμένει στην ομάδα και θα κριθεί στις προπονήσεις.

Ο κ. Μήτρου αναφέρθηκε επίσης στα θέματα προγραμματισμού της ομάδας τονίζοντας ότι γίνονται έντονες διεργασίες ,καθώς και σε παίκτες που προτάθηκαν ή είναι υπο δοκιμή στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της «κυρίας»:

Για τον προγραμματισμό:

«Ηρεμία δεν υπάρχει αλλά με τη καλή έννοια. Υπάρχει ζωηράδα στο μεταγραφικό κομμάτι, στα εισιτήρια διαρκείας και στο οικονομικό. Είχαμε μια περίοδο παρατεταμένης αστάθειας και αβεβαιότητας. Θέλουμε να γίνουν όλα στην ώρα τους. Ο στόχος ήταν στις 17 του μήνα να ολοκληρωθεί το ρόστερ. Υπάρχουν κάποιες άλλες προτάσεις σε εξέλιξη και περιμένουμε απαντήσεις. Ενδεχομένως να έχουμε και άλλες προσθήκες πριν αναχωρήσει η ομάδα για την προετοιμασία της στη Πολωνία».

Για τον Περέιρα:

«Περιμένουμε μια απάντηση από τον ποδοσφαιριστή, άτυπα υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα που εκπνέει εντός της ημέρας και περιμένουμε».

Για τον Καλντερόν:

«Είναι αλήθεια ότι άφησε το στίγμα του στην προηγούμενη του ομάδα. Αυτό είναι θετικό και δείχνει την αξία και την προσωπικότητα του. Θέλουμε αυτούς τους παίκτες, που θα κρατήσουν την ομάδα στα δύσκολα. Δεν είναι σε απαγορευτική ηλικία για να παίξει ποδόσφαιρο».

Για τον Πελέ:

«Ο ποδοσφαιριστής παραμένει για την ώρα παίκτης της ομάδας. Έχει γίνει μια συζήτηση ανάμεσα στον ίδιο και τον τεχνικό διευθυντή και μετά μαζί με την διοίκηση. Λήφθηκε η απόφαση να παραμείνει στο ρόστερ ο ποδοσφαιριστής και κρίνεται όπως και οι άλλοι».

Για τους Καρακούτη, Σίλβα και Μπένετ, που περνούν από δοκιμαστικά στην ομάδα:

«Για τον Καρακούτη υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα. Οι άλλοι ήρθαν στη συνέχεια και θα κρίνει ο προπονητής μας αν θέλει να πάρει κάποιους από αυτούς μαζί του στη προετοιμασία ή και όλους».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X