ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το βήμα εμπρός

Κυριάκος Τοφή

Από τη στιγμή που ο Χρίστος Πουλλαϊδης αποφάσισε και επίσημα να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της Ανόρθωσης, είναι καιρός η… αντιπολίτευση να αναλάβει ουσιαστική δράση. Κατά τη διάρκεια της θητείας του ο μεγαλομέτοχος του σωματείου δέχθηκε έντονη και πολυεπίπεδη κριτική η οποία πλέον δε μπορεί να συνεχιστεί μιας και αποφάσισε να παραδώσει τη σκυτάλη.

Διότι το ευκολότερο πράγμα είναι η κριτική εκ του ασφαλούς και από απόσταση, αλλά τι γίνεται τώρα που η «μπάλα» έχει αλλάξει γήπεδο; Σαφέστατα όποιος κι αν διαδεχθεί τον Χρίστο Πουλλαϊδη θα έχει δύσκολο έργο από όποια σκοπιά κι αν το προσεγγίσει κανείς. Για παράδειγμα στο κεφάλαιο «προγραμματισμός» παρατηρείται σημαντική καθυστέρηση, την ίδια ώρα που οι αποφάσεις για πρόσληψη του Ισπανικού δίδυμο, δεσμεύουν τον επόμενο πρόεδρο να συμπορευθεί μαζί τους.

Από εκεί και πέρα δυσβάστακτο είναι και το οικονομικό κομμάτι, όσο κι αν η διοίκηση Χρίστου Πουλλαϊδη απάλυνε τις πληγές κατά διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων. Οι απαιτήσεις πρωτίστως για τα κριτήρια για τα οποία υπάρχει γραπτή βεβαίωση από τον απελθόντα πρόεδρο για εξόφληση και εν συνεχεία για την υλοποίηση του προγραμματισμού, είναι υψηλές και ο νέος ηγέτης θα πρέπει να βρει τους πόρους σε μια δύσκολη περίοδο, χωρίς έσοδα από εισιτήρια και χωρίς την Ευρωπαϊκή προοπτική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Κυριάκος Τοφή

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X