ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δίκοπο μαχαίρι

Η παραμονή τόσο του Ίσμαελ Γκονσάλβες, όσο και του Ντίνο Εντλοβού στο ρόστερ της Ανόρθωσης, μπορεί να αποτελέσει δίκοπο μαχαίρι αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν όπως υπολογίζουν στο στρατόπεδο της Ανόρθωσης. Αναμφίβολα αποτελούν δύο ποδοσφαιριστές που όταν βρίσκονται σε φόρμα μπορούν να σκοράρουν απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά όταν βρίσκονται στα «κάτω» τους, αποτελούν βαρίδι για ολόκληρη την ομάδα.

Από τη μια ο «Ίσμα» κατά την πρώτη του θητεία στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» έκανε μεγάλα πράγματα, σκοράροντας σε πολλά ντέρμπι και κερδίζοντας την εκτίμηση του κόσμου για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά. Ποδοσφαιριστής που δύσκολα μπορεί να του αποσπάσει κάποιος τη μπάλα και με ικανότητα να σκοράρει τόσο με σουτ, όσο και με το κεφάλι. Επειδή όμως και ο ίδιος γνωρίζει ότι όταν είναι επαγγελματίας είναι σε... άλλο επίπεδο, δε δείχνει την απαιτούμενη σοβαρότητα ώστε η φυσική και αγωνιστική του κατάσταση να βελτιωθεί.

Από την άλλη ο Νοτιοαφρικανός αποτέλεσε τον πρώτο σκόρερ της Ανόρθωσης στο φετινό μαραθώνιο, ωστόσο πρόλαβε να δημιουργήσει και... αντιπάθειες. Ιδιαίτερα με τα κρούσματα απειθαρχίας αλλά και την πτώση της απόδοσής του, δεν κατάφερε να συντηρήσει την εξαιρετικά παραγωγική εικόνα μέσα στο 2015, βοηθώντας την «Μεγάλη Κυρία» να πραγματοποιήσει πρωταγωνιστική πορεία. Μάλιστα το συμβόλαιό του έχει ανανεωθεί για δύο χρόνια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Με το ενδιαφέρον αρκετών Ευρωπαϊκών ομάδων να εκφράζεται επίσημα ακόμα και τον Ιανουάριο, η διοίκηση επέλεξε να κρατήσει τον Εντλοβού κάτοικο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την ελπίδα ότι θα αποφέρει χρήματα στο ταμείο.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση