ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κατά Α. Μιχαηλίδη

Την αντίθεση τους στην πρόσληψη Ανδρέα Μιχαηλίδη για το πόστο του εκτελεστικού προέδρου, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζουν, εκφράζουν οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε κατ´ αρχήν να συγχαρεί όλα τα νεοεκλεγέντα συμβούλια των κλιμακίων και το νέο παγκύπριο συμβούλιο το οποίο συγκροτήθηκε μέσω αυτών. Το νέο συμβούλιο θα παρουσιαστεί στα μέλη μας στο 1ο πάρτι της χρονιάς για το οποίο θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες εντός των ημερών.

Ως Παν.Συ.Φι δηλώνουμε έτοιμοι να συνεχίσουμε τον σκληρό αγώνα σε πέταλα και δρόμους, σε λύπες και χαρές με μοναδικό γνώμονα, το καλό της Ανόρθωσης και της αγαπημένης μας πόλης. Οι παλιοί μαζί με τους "νέους" είμαστε σίγουροι πως θα παράξουν έργο και θα συνεχίσουν την ανοδική πορεία των τελευταίων χρόνων με στόχο πάντα την κορυφή. Ήδη οι πρώτες προετοιμασίες άρχισαν και σύντομα θα μπορέσουμε να ανακοινώσουμε τις εγγραφές της νέας χρονιάς, καινούργια επίσημα προιόντα, αναβαθμισμένες ιστοσελίδες, καινούργιους συνδέσμους, πάρτι και άλλα πολλά που θα υπενθυμίσουν πως Η ΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΟΤΕ.

Πέραν των συνδεσμιακών θεμάτων, υποχρέωση μας είναι να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε και τα κακώς έχοντα στο αγαπημένο μας Σωματείο. Ήδη η 1η συνέλευση δεν έβγαλε τον "άσπρο καπνό" και όλοι τον αναμένουμε από την 2η. Δεν μας παίρνει άλλη αποτυχία. Μια αποτυχία που θα βαραίνει αποκλειστικά κάποιους με τις αποφάσεις τους αλλά θα πληγώσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο και την αγάπη του για το Ιστορικότερο Σωματείο του τόπου.

Για ακόμα μια φορά τα λόγια μας και οι φωνές μας προ διετίας έρχονται να μας επιβεβαιώσουν. Η πιθανή πρόσληψη στην θέση του Εκτελεστικού Προέδρου ατόμου που δεν έχει καμία σχέση με την θέση, δεν είναι καν Ανορθωσιάτης και η ενασχόληση του με την πολιτική τα τελευταία χρόνια είναι κάτι που δεν μας βρίσκει σύμφωνους. Τα πειράματα εις βάρος της Ανόρθωσης πρέπει να σταματήσουν. Η Ιστορία της ομάδας πληγώθηκε αρκετά και πιθανώς ανεπανόρθωτα.

Καλούμε τα μέλη μας και κάθε απλό Ανορθωσιάτη όπως προχωρήσει με την εγγραφή του ως Μέλος του Σωματείου. Κάποιοι το θεωρούν ασήμαντο και άσκοπο. Εμείς ήδη ξεκινήσαμε από τα κλιμάκια μας μια προσπάθεια εγγραφής νέων μελών και στην συνέλευση του Σωματείου θα καταθέσουμε τις προτάσεις μας για αναδιοργάνωση της όλης διαδικασίας.

Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ
Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση