ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σάβιτς, Βίκτορ, Λαϊφης

Η απόκτηση ενός ελπιδοφόρου ποδοσφαιριστή όπως ο Μίλαν Σάβιτς αντιμετωπίστηκε με θετικό φακό από τον κόσμο της Ανόρθωσης, εν αναμονή βέβαια των διαπιστευτηρίων του Σέρβου και στο γήπεδο. Η ηλικία και οι παραστάσεις του 22χρονου κεντρικού αμυντικοί μαρτυρούν από τη μια έναν ποδοσφαιριστή διψασμένο για δράση και διακρίσεις, αλλά από την άλλη έναν ποδοσφαιριστή χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία. Κρατώντας το τελευταίο στοιχείο και κοιτάζοντας μια ματιά στον... μονοψήφιο αριθμό μονάδων στο «κυανόλευκο» ρόστερ τη δεδομένη στιγμή, υπάρχει μεγάλη ανάγκη για παίκτες με ηγετικά προσόντα.

Από τη μια υπάρχει ο Βραζιλιάνος Βίκτορ η παραμονή του οποίου δεν έχει επικυρωθεί επίσημα, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ανασταλτικός μέσος θα φορά και τη νέα χρονιά «κυανόλευκα». Στην αρχή της περσινής χρονιάς ο πρώην αρχηγός της Μαγιόρκα ενθουσίασε με την απλότητα στο παιχνίδι του, αλλά και τον έξυπνο τρόπο που διαχειριζόταν στιγμές όπου τα πνεύματα άναβαν. Ακόμα και από τα φιλικά προετοιμασίας, ο Βίκτορ είχε γίνει δέκτης... κλωτσιάς από τον Ράφικ Τζιμπούρ ωστόσο η ψύχραιμη αντίδρασή του και τον τίμησε σαν ποδοσφαιριστή και δεν του στοίχισε.

Από την άλλη το ανανεωμένο συμβόλαιο του Κωνσταντίνου Λαϊφη τον καθιστά από τους ακριβοπληρωμένους στο ρόστερ της «Μεγάλης Κυρίας», επομένως από αυτούς που υπάρχουν και ψηλότερες απαιτήσεις. Ο νεαρός Κύπριος διεθνής κτίζει όνομα την τελευταία διετία και είτε αγωνιστεί στην άμυνα, είτε στη μεσαία γραμμή, οφείλει να βγάλει στο γήπεδο και ηγετικά χαρακτηριστικά όντας πλέον και από τους παλιούς στην ομάδα. Στο πρόσωπο του Λαϊφη οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης βλέπουν έναν ποδοσφαιριστή στον οποίον και μπορούν να κτίσουν τη μελλοντική ομάδα και μπορούν να του δώσουν στην κατάλληλη χρονική στιγμή το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση