ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο πρώην που πάει EURO

Ένας τερματοφύλακας που αγωνίστηκε για δύο χρόνια με τη φανέλα της Ανόρθωσης, θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γαλλίας σε μια εβδομάδα ώστε να συμμετάσχει στο EURO 2016. Ο λόγος για τον Μάτους Κόζατσικ ο οποίος από το 2010 μέχρι το 2012 υπερασπίστηκε την εστία των «κυανόλευκων», χωρίς όμως να καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων της «Μεγάλης Κυρίας», κατά τη διάρκεια μιας ομολογουμένως δύσκολης περιόδου.

Ο 32χρονος τερματοφύλακας που αγωνίζεται στην Τσεχία, θα παλέψει για μια θέση στο βασικό σχήμα της Σλοβακίας με τους Γιαν Μούχα της Σλόβαν Μπρατισλάβας και Γιάν Νόβοτα της Ραπίντ Βιέννης. Ο πρώην άσος της Ανόρθωσης βοήθησε σημαντικά στην πορεία της εθνικής του προς το EURO, αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων στον νικηφόρο εντός έδρας απέναντι στην Ισπανία με 2-1, τερματίζοντας εν τέλει στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Μετά τη φυγή του από την Ανόρθωση, ο Κόζατσικ βρήκε στην Τσεχία το «λιμάνι» του διανύοντας την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα σε διάστημα 4 χρόνων με την Βικτόρια Πλζεν.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση