ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Επίσκεψη στο παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Επίσκεψη στο παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής αντιπροσωπεία της Ανόρθωσης.

Η επίσημη ενημέρωση:

Επίσκεψη στο παιδοογκολογικό τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου Λευκωσίας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής (16/02) αντιπροσωπεία της Ανόρθωσης, αποτελούμενη από τους ποδοσφαιριστές Ντούρις, Στρούνα, Κοφί και Ιγκιεμπόρ, τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Παντελή, τον γενικό διευθυντή Μαρίνο Μήτρου, τον εκπρόσωπο Τύπου, Σάββα Πηλακούτα και τον διευθυντή μάρκετινγκ Σπύρο Λεοντάρη.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης της ομάδας μας και με αφορμή τη χθεσινή ημέρα, η οποία ως γνωστό ήταν η παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου

Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν δίπλα στους μικρούς ήρωες, μοιράζοντας τους δώρα από το κατάστημα αναμνηστικών της Ανόρθωσης, χαμόγελα αλλά και ευχές.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Νοσοκομείου Δρ. Χριστόδουλος Καϊσής ευχαρίστησε την Ανόρθωση για την επίσκεψη, η οποία όπως τόνισε είναι πάρα πολύ σημαντική για τα παιδιά.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση