ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τζάμπος: «Είμαστε υπέρ της αύξησης των ομάδων» (ηχητικό)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής είπε ότι τα μπαράζ δεν εξυπηρετούν και δεν είναι ελκυστικά για τους φιλάθλους

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρήστος Τζάμπος μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και την εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου για τα θέματα που απασχολούν την Αλκή και φυσικά το «καυτό» θέμα της αύξησης των συλλόγων στην πρώτη κατηγορία.

Αναλυτικά:

Για την διπλή ενίσχυση της Αλκής: «Να τον καλωσορίσουμε τον Κυπριανού που είναι γνωστός στο ευρύ κοινό. Να καλωσορίσουμε και τον μικρό τον Αντωνίου και να του ευχηθούμε να δείξει όσα μπορεί στην ομάδα αφού κέρδισε συμβόλαιο με την ομάδα μας. Έχουμε φιλικό αύριο απέναντι στην Καρμιώτισσα και μετέπειτα φιλικό στο ΓΣΖ απέναντι στην ΑΕΛ. Μετράμε δυνάμεις να δούμε σε ποια κατάσταση είμαστε και που μπορούμε να φτάσουμε».

Για το θέμα της αύξησης των ομάδων στο πρωτάθλημα: «Στηρίζουμε την αύξηση των ομάδων. Είναι ένα θέμα που πρέπει να λήξει πριν αρχίσει το πρωτάθλημα θεωρώ. Όπως φαίνεται του χρόνου θα αλλάξει πάλι το πρωτάθλημα και δεν θα έχουμε 12 ομάδες καθώς αρκετά Σωματεία συμφωνούν για αύξηση. Δεν ειμαι αρμόδιος να απαντήσω αν θα είναι ανταγωνιστικό και πιο ωραίο το πρωτάθλημα με 12 ομάδες. Πάντως, τα μπαράζ δεν προσφέρουν και δεν εξυπηρετούν αυτά που ανέμεναν κάποιοι και είναι πιο ελκυστικό και το πιο δίκαιο να υπάρχουν δυο γύροι για όλες τις ομάδες. Ο πρώτος να είναι πρώτος και ο τελευταίος να πέφτει».

Για τη νέα σεζόν: «Θέλαμε να επαναφέρουμε την Αλκή μετά από 4 έτη στα σαλόνια της πρώτης κατηγορίας. Καταφέραμε να μείνουμε κιόλας, είμαστε προσγειωμένοι, θέλουμε να παραμείνουμε».

Για ενδεχόμενες μεταγραφές: «Αν θα προκύψει κάτι θα είναι θέματα δανεισμών. Δεν παίζει κάτι δυνατά για την ώρα. Δεν θα μας αφήσουν ασυγκίνητους αν θα υπάρχουν ονόματα που ενδιαφέρουν όμως. Να διευκρινίσω ότι ο Απόλλωνας Βασιλείου είναι στην ομάδα μας και θα συνεχίσει κοντά μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X