ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κώστας Σακκάς: «Άλλες τέσσερεις μετεγγραφές, δύσκολα για Εμεγκάρα»

Όλα όσα είπε ο τεχνικός της «Αθάνατης»…

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο προπονητής της Αλκής, Κώστας Σακκάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην προετοιμασία, στις επόμενες μετεγγραφικές κινήσεις, ενώ σχολίασε και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια των κυπριακών ομάδων.

Για την προετοιμασία: «Μπήκαμε για τα καλά στην δεύτερη εβδομάδα. Συνεχίζουμε δυναμικά και ευελπιστούμε ότι θα τα πάμε καλά».

Για τον προγραμματισμό: «Θα γίνουν άλλες τέσσερεις μετεγγραφές. Έχουν γίνει ήδη αρκετές, αναγκαστικά έπρεπε να τρέξουμε τον προγραμματισμό. Έχουν έρθει κάποιοι Κύπριοι οι οποίοι θεωρούμε πως μπορούμε να βασιστούμε σ’ αυτούς, όπως είναι ο Μαρτίνος Χριστοφή, ο Σταυρινός και άλλοι. Προστέθηκαν κάποιοι ποδοσφαιριστές από την ξένη αγορά, και περιμένουμε κι’ άλλους. Σήμερα θα έρθει κάποιος από την Αργεντινή, και περιμένουμε απαντήσει και από άλλους.

Για τις προπονήσεις: «Αυτοί οι ποδοσφαιριστές που είναι για το βασικό ρόστερ, είναι 14. Έχουν έρθει μαζί μας ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες, και θα παραμείνουν μαζί μας μέχρι να στελεχωθεί η ομάδα, ενώ κάποιοι θα συνεχίζουν και στη νέα σεζόν».

Για τον Εμεγκάρα: «Μας ενδιέφερε ο Εμεργκάσα, όμως είναι δύσκολη οικονομική περίπτωση για την Αλκή. Ο παίχτης ψάχνει κάτι καλύτερο, το καταλαβαίνουμε. Εμείς δεν μπορούμε, η προσφορά μας είναι εκεί».

Για τις προσθήκες στην επίθεση: «Εκεί δίνουμε το βάρος μας, μεσοεπιθετικά. Χρειαζόμαστε τουλάχιστον τρεις ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις».

Για τα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας: «Το πρώτο φιλικό είναι με τη Δόξα, την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα τη Παρασκευή».

Για την ελληνική αγορά: «Υπάρχουν δύο προτάσεις σε ποδοσφαιριστές από την ελληνική αγορά, και περιμένουμε τις απαντήσεις τους. Ευελπιστούμε να τις έχουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας».

Αν θα αναχωρήσει η αποστολή για προετοιμασία εκτός Κύπρου: «Άλλο ένα πρόβλημα, είναι οι δύσκολες υποδομές. Δεν μπορεί η ομάδα να μεταβεί σε κάποιο χώρο για προετοιμασία. Θα παραμείνουμε στο γήπεδο που είμαστε τώρα, και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Για τις ομάδες μας που αγωνίζονται στην Ευρώπη αυτή την εβδομάδα: «Θεωρώ πως οι ομάδες μας είναι τα φαβορί. Όμως πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, λόγω του ότι δεν είναι ακόμη έτοιμες οι ομάδες. όμως οι αντίπαλοι έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Ωστόσο, θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα μπορούν να πάρουν το αποτέλεσμα για να περάσουν στον επόμενο γύρο».

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X