ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αλκή: Το ίδιο σκηνικό

Η συνάντηση Λόππα-Δαμιανού, παίρνει συνεχώς παράταση

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Η μη πραγματοποίηση της συνάντησης μεταξύ του προέδρου Άντη Λόππα και του προπονητή Σάββα Δαμιανού είναι το συνεχιζόμενο εδώ και μέρες σκηνικό στην Αλκή οπότε κανείς δεν μπορεί να πει με έστω σχετική βεβαιότητα, το τι μέλλει γενέσθαι.

Το γιατί δεν έχει πραγγματοπιοηθει η συνάντηση, δεν το ξέρουμε. Αυτό που συμπεραίνεται με βάση τα γεγονότα, είναι ότι δεν υπάρχει βιασύνη να γίνει η συνάντηση, αφού δεν υπάρχει η χρονική πίεση.

Ο διοικητικός ηγέτης των «κυανέρυθρων» προσπαθεί να αποφορτιστεί μέρος των καθηκόντων του και παράλληλα να αυξήσει τα έσοδα για την επόμενη σεζόν με τη συνδρομή και άλλων ατόμων αφού στην ουσία είναι ο μόνος που επωμίζεται το βάρος και ως εκ του τούτου κάνει και το οικονομικό κουμάντο.

Σαφώς και υπάρχει ικανοποίηση στην ομάδα από τα φετινά πεπραγμένα, (η ομάδα σε ορισμένα παιχνίδια παρουσίασε εξαιρετικό ποδόσφαιρο), αλλά όλοι ξέρουν ότι το πρωτάθλημα των 12 ομάδων της σεζόν 2018-19 δεν θα είναι το ίδιο με το φετινό. Οι απαιτήσεις θα είναι πολύ μεγαλύτερες κάτι που φυσιολογικά σημαίνει ότι θα είναι μεγαλύτερος και ο προϋπολογισμός εσόδων - εξόδων.

Η Αλκή με τέσσερις νίκες και μια ήττα στα πλέι οφς και με 35 βαθμούς στο ενεργητικό της συναντά στις 16 Απριλίου,  ημέρα Δευτέρα στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής στην έδρα  της, τον Ερμή.

Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Σάββα Δαμιανού για την αναμέτρηση, πλην του Ιτούα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X