ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αλκή: Συνέντευξη τύπου για τις καταγγελίες Φραγκέσκου-Λοιζίδη

Θα τοποθετηθούν τις επόμενες μέρες

Πολύ σοβαρό ζήτημα, που επηρεάζει άμεσα και το οικοδόμημα της Αλκής, έχει προκύψει από τις καταγγελίες των Παναγιώτη Λοιζίδη και Παναγιώτη Φραγκέσκου περί χορήγησης ουσιών μέσω ενδοφλέβιων ενέσεων.

Οι δυο ποδοσφαιριστές υποβλήθηκαν σε εξετάσεις όπου προέκυψε πρόβλημα στην καρδιά που τους υποχρεώνει να σταματήσουν πρόωρα το ποδόσφαιρο. Τις καταγγελίες επιβεβαίωσε με δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΠΑΣΠ, με τον πρόεδρο Σπύρο Νεοφυτίδη να παρευρίσκεται στο ΤΑΕ Λάρνακας μαζί με τους παίκτες δείχνοντας εμπράκτως τη στήριξή του συνδέσμου προς τα δυο μέλη του.

Από πλευράς της Αλκής, δεν έχει προκύψει οποιαδήποτε επίσημη τοποθέτηση επί του θέματος και δεν πρόκειται να υπάρξει αυτή τη στιγμή. Αυτό που επικοινωνούν από το σωματείο της Λάρνακας είναι πως θα παραθέσουν συνέντευξη τύπου παρουσία του προέδρου Άντυ Λόπα στην οποία θα αναλύσουν τις δικές τους θέσεις για όλα όσα προέκυψαν.

Οι ποδοσφαιριστές αυτό που ζητούν, είναι να διερευνηθεί από τις αρχές το ενδεχόμενο να έχει προκληθεί από εξωγενείς παράγοντες το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν.

Να αναφέρουμε πως τις καταγγελίες έχει επιβεβαιώσει και το ΤΑΕ Λάρνακας και συμπληρώνει πως έχουν ξεκινήσει οι έρευνες και σύντομα θα προκύψουν και κλήσεις για καταθέσεις.

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X