ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αλκή: Στο περσινό μονοπάτι

Με σώφρονα προϋπολογισμό συνεχίζει το σχεδιασμό

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Με κανονικό ρυθμό προχωρεί ο σχεδιασμός της Αλκής που περπατά στα ίδια τα περσινά μονοπάτια. Αυτά της οικονομικής σωφροσύνης. Ο Κώστας Σακκάς έχει επιλέξει τους στόχους που είναι βατοί για την Αλκή και προσπαθεί εντατικά για την υλοποίηση τους.

Η υπέρβαση για τα δεδομένα της Αλκής έχει γίνει με την πρόσφατη απόκτηση του Σέρχιο Φαμπιάν Γκονζάλεζ, τον οποίο ο Κώστας Σακκάς θεωρεί πολύ καλή περίπτωση για την προσπάθεια  της ομάδας. Υψηλό είναι για τα δεδομένα της ομάδας και το συμβόλαιο του Ούρκο Πάρντο.

Ως άμεση προτεραιότητα στο σχεδιασμό της ομάδας προβάλλουν ποδοσφαιριστές για τη θέση του φορ, του δεξιού winger, του επιτελικού και του κόφτη.

Ως άμεση προτεραιότητα στο σχεδιασμό της ομάδας προβάλλουν σε αυτό το χρονικό σημείο ποδοσφαιριστές για τη θέση του φορ, του δεξιού winger, του επιτελικού και του κόφτη.

Η Αλκή έχει μέχρι στιγμής αποκτήσει τον 23χρονο Αργεντινό επιθετικό Σέρχιο Φαμπιάν Γκονζάλεζ, τον 31χρονο Βούλγαρο ανασταλτικό μέσο Όρλιν Στάροκιν, τον 25χρονο Γάλλο χαφ Αικελ Γκατάσια ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην Αναγέννηση Δερύνειας, τον 29χρονο Βενεζουελανό κεντρικό μέσο Ράφαελ Ακόστα, τον 27χρονο Σκοπιανό μέσο Ντούσκο Τραϊτσέφσκι το 25χρονο Αργεντινό κεντρικό μπακ Φράνκο Φλόρες τον 21χρονο επιθετικό Σταυρινό Κωνσταντίνου, τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό Μαρτίνο Χριστοφή.

Οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών άρχισαν στις 2 Ιουλίου και πραγματοποιούνται στο γήπεδο του Άδωνη στο Δάλι. Από τις 26/06 έως τις 29/06, έγιναν οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Πέτρος Παπαγιώργης

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X