ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αλκή: Όταν χάνεις γκολ με τη σέσουλα...

Είχε συντριπτική υπεροχή αλλά δεν ήταν αποτελεσματική

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

info@24sports.com.cy

Όταν έχεις κυριαρχία σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, όταν χάνεις τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, όταν σημαδεύεις το δοκάρι και δεν κερδίζεις το ματς, τότε μέμφεσαι μόνο εαυτόν.

Το γεγονός ότι υπήρξε πέναλτι στη φάση στο 20’ σε χέρι του Χριστοφίδη, δεν αποτελεί ελαφρυντικό για την επιπολαιότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Αλκής στην τελική προσπάθεια. Ιδιαίτερα ο Ντουβεντρού… κατάφερνε να μην αξιοποιεί την ευκαιρία, κάθε φορά που ήταν σε θέση βολής.

Γενικά εκτιμώντας κανείς θα πει ότι η εμφάνιση της ομάδας ήταν αρκετά καλή. Υπήρξε καλή κυκλοφορία σε μεγάλα διάστημα του ματς όπως και σχεδόν συνεχής άσκηση πίεσης στον αντίπαλο, που πολύ αραιά έβγαινε μπροστά. Πολύ καλοί οι δυο νεοαποκτηθέντες Γκλομπάρντ και Ρούκα. Ο πρώτος που αγωνίστηκε, αρχικά μπροστά και μετά πήγε στο κέντρο, ενώ έπαιξε και πίσω προς το τέλος, ήταν ο δημιουργός του γκολ, ενώ ο δεύτερος που κάλυπτε όλη την πλευρά του, παρά λίγο να σημείωνε δεύτερο γκολ για την ομάδα του όταν το δυνατό του σουτ στο φινάλε απέκρουσε δύσκολα ο Κωνσταντίνου.

Με τον ένα βαθμό που πήρε, η Αλκή έφτασε τους 20 βαθμούς.

Το ερχόμενο Σάββατο συναντά στη Λευκωσία τη Δόξα.

 

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X