ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πετύχαμε ένα θαύμα»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χριστος Τζιαμπος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη φιέστα του Σαββάτου ενώ μίλησε και για τον προγραμματισμό για τη νέα χρονιά.

Η απονομή θα γίνει μετά το τέλος του αγώνα της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με αντίπαλο το ΘΟΪ Λακατάμιας το ερχόμενο Σάββατο. Ο αγώνας αρχίζει στις 15:30 και θα γίνει στο Στάδιο Dimco Αμμόχωστος Επιστροφή.

Αναλυτικά:

Για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία:

«Πετύχαμε ένα θαύμα. Μια ομάδα από την τέταρτη κατηγορία να ανεβαίνει στην πρώτη σε τρία χρόνια, θεωρώ ότι είναι θαύμα. Το κατόρθωμα βασίστηκε στο όραμα του προέδρου να μείνει ζωντανή η Αλκή. Είμαστε προετοιμασμένοι, θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και ότι βγει. Ο στόχος είναι να κρατήσουμε τον βασικό κορμό γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί αξιόλογοι Κύπριοι παίκτες. Θα τους μπολιάσουμε με 6-7 πρωτοκλασάτους παίκτες.»

Για τη φιέστα του Σαββάτου:

«Ευελπιστούμε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας να είναι παρόν το Σάββατο στη φιέστα. Μετά θα ακολουθήσει ένα μικρό πάρτι στο σύλλογο μας στην Ορόκλινη. Η είσοδος θα είναι 20 ευρώ με φαγητό και ποτό. Η μεγαλύτερη φιέστα θα γίνει αργότερα. 

Για τον Σάββα Δαμιανού:

«Είναι αξιόλογος προπονητής, κάνει εξαιρετική δουλειά. Έχει ανανεώσει για άλλα δυο χρόνια. Είναι ο αρχιτέκτονας αυτής της προσπάθειας.»

 

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X