ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Από τα τάρταρα στα ουράνια

Πέτρος Παπαγιώργης

Πέτρος Παπαγιώργης

papagiorgis@sppmedia.com

Η Αλκή είναι από το περασμένο Σαββάτο η πρωταθλήτρια ομάδα της Β’ κατηγορίας. Ήταν ένα γεγονός αναμενόμενο, αφού άπαντες παραδέχτηκαν την ανωτερότητα της ομάδας έναντι των υπολοίπων ομάδων του πρωταθλήματος

Επιστρέφει ξανά στα σαλόνια η «Αθάνατη» μετά από μια εντυπωσιακή πορεία που άρχισε από το μηδέν. Από το μηδέν κυριολεκτικά. Γιατί οι άνθρωποι, που αποφάσισαν να ξαναστήσουν την ομάδα, (με επί κεφαλής τον Πρόεδρο Άντη Λόππα), με την επωνυμία Αλκή Ορόκλινης, έψαχναν να βρουν ποδοσφαιριστές για να αγωνιστούν. Άστε που οι ποδοσφαιριστές δεν θεωρούσαν την Αλκή ως τον καλύτερο ποδοσφαιρικό προορισμό λόγω των τραγικών καταστάσεων που είχαν δημιουργηθεί.

Τα γεγονότα είναι ακόμη νωπά στη μνήμη. Η Αλκή, (Λάρνακας τότε), έβαλε λουκέτο τη σεζόν 2013-14 με -39 βαθμούς (λόγω τιμωριών για απλήρωτες υποθέσεις) και έπειτα η ΚΟΠ (Μάιος 2014) δημοσίευσε την επιστολή αποχώρησης της Αλκής από τα πρωταθλήματά της.

Τρεις άνοδοι μέσα σε τρία χρόνια 14-15 (Δ κατηγορία), 15-16 (Γ’ Κατηγορία), 16-17 (Β’ Κατηγορία). Από τα νέα χρονιά η Αλκή θα αγωνίζεται ξανά στην Α’ κατηγορία. Με περισσότερη σοφία αυτήν τη φορά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση