ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνεχίζει ακάθεκτη

Σε ένα ωραίο αγώνα όπου θα μπορούσε άνετα να διεξάγεται στην πρώτη κατηγορία η Αλκή επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού στο Μακάρειο και συνεχίζει την εξαιρετική της πορεία στην Β’ Κατηγορία.

Καλό παιχνίδι με πολλές φάσεις

Το πρώτο ημίχρονο επιβεβαίωσε τις προβλέψεις μας για ένα καλό αγώνα αφού οι δύο ομάδες ήταν ιδιαίτερα επιθετικές ενώ αμυντικά έδειχναν ευάλωτες. Η πρώτη φάση στον αγώνα ήταν για τον Ολυμπιακό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Χριστοφίδης πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Στρατηλάτη. Ακολούθως ήταν σειρά της Αλκής να απειλήσει όταν ο Παπαθανασίου σε τετ-α-τετ ανάγκασε τον Χίντι σε εξαιρετική επέμβαση. Ο Ολυμπιακός σε δύο στημένες κόρνερ στο 23’ και 24’ απείλησε με κεφαλιά πρώτα με τον Παπαστεριανό και έπειτα με τον Πεχλιβάνη με τον Στρατηλάτη όμως να είναι έτοιμος και στις δύο φάσεις. Στο 30’ ήρθε το πρώτο γκολ του αγώνα όταν σε εκτέλεση φάουλ ο Παπαθανασίου βρέθηκε μόνος με τον Χίντι και έκανε το 1-0 για την Αλκή. Μετά το γκολ ο Ολυμπιακός αντέδρασε και πίεσε για το γκολ με τον Πεχλιβάνη στο 34’ να ζητά πέναλτι σε πτώση στην περιοχή όμως αυτό λανθασμένα να μην δίνεται. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν στο 37’ όταν ο εξαιρετικός σήμερα πεχλιβάνης έκλεισε στην περιοχή και γύρισε στον Χριστοδούλου που όμως δεν κατάφερε να κάνει το σουτ.

Έπεσε ο ρυθμός τα κατάφερε η Αλκή

Ο ρυθμός του αγώνα φυσιολογικά έπεσε στο β’ ημίχρονο αφού η Αλκή προσπαθούσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ και τον Ολυμπιακό να αδυνατεί να βρει τους χώρους να απειλήσει. Πέραν από μιας φάσης στο 51’ με τον Παπαθανασίου που προσπάθησε να κρεμάσει τον Χίντι το πρώτο μισό του β’ ημιχρόνου κύλησε χωρίς φάσεις. Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός ανέβηκε αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα αφού η μόνες φάσεις που έφτιαξε ήταν αρχικά στο 70’ όταν ο Σεραφείμ μέσα από την περιοχή έπιασε το σουτ και ανάγκασε τον Στρατηλάτη σε εξαιρετική επέμβαση ενώ στην συνέχεια ο Πεχλιβάνης στο 71’ έπιασε σουτ που έφυγε λίγο έξω. Η τελευταία φάση του αγώνα ήρθε στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Σαμάρας μετά από σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Στρατηλάτη. Ο αγώνας έληξε με την Αλκή να παραμένει αήττητη και να παραμένει στην πρώτη θέση του πίνακα.

Οι εντεκάδες:

Ολυμπιακός: Χίντι, Σαμάρας, Πίνα, Παπαστεριανός, Χριστοφίδης, Κάστρο, Πολυκάρπου (66' Σεραφείμ), Μιγκελίτο, Πεχλιβάνης (86' Τσιακλής), Χριστοδούλου (55' Νίνο), Τόρες

Αλκή: Στρατηλάτης, Χάρη, Πάρπας (52' Χαραλάμπους), Θεοχάρους, Φραγκέσκου, Σουάρες (80' Μανώλη), Λέτζελτερ, Τρίμπο (93' Αβραάμ), Ντίλαν, Γουίλι, Παπαθανασίου

ΑΛΚΗ: Τελευταία Ενημέρωση