ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χριστοδούλου: «Ένας από τους στόχους μας, είναι η εγγραφή μελών»

Όλα όσα ανέφερε ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο νέος πρόεδρος του Σωματείου της ΑΕΛ. Ο Κώστας Χριστοδούλου αναφέρθηκε στη νέα αρχή που θα επιχειρήσει να κάνει η ομάδα της Λεμεσού, στους στόχους της ομάδας, ενώ κάλεσε και τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα.

Για την εκλογή του: «Σίγουρά είναι μεγάλο το βάρος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για το μεγαλείο της ΑΕΛ. Θα δουλέψουμε όλοι, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, χωρίς διχόνοιες».

Για τους στόχους: «Θα τους συζητήσουμε απόψε, που θα γίνει και ο καταρτισμός του συμβουλίου. Σίγουρα θέλουμε να εγγραφούν περισσότερα μέλη για να ακούμε τις απόψεις του κόσμου».

Η σχέση με το νέο γήπεδο: «Θα παίξουμε ρόλο, όμως είναι προς το τέλος οι διεργασίες. Δεν γνωρίζαμε μέχρι που βρίσκεται, δεν χρειάζεται να πω περισσότερα εγώ. Ήμουν παρών με τον κ. Σοφοκλέους, σίγουρα ασπαζόμαστε την αισιοδοξία του κ. Κλεάθους».

Για την σχέση Σωματείου-εταιρείας: «Όπως είπα, πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Είμαστε όλοι για το καλό της ΑΕΛ, μας ενώνει το έμβλημα, με όσους απαρτίζουν την ΑΕΛ είναι καλή η σχέση μας και θα συνεχίσει».

Για τα μηνύματα του κόσμου: «Τα μέλη της ΑΕΛ έδειξαν διάθεση, να υπάρξει συσπείρωση στο σωματείο. Είναι θετικά τα μηνύματα που παίρνουμε».

Για τα τμήματα του Σωματείου: «Μέχρι σήμερα τα τμήματα ήταν αυτόνομα από επιτροπές. Σίγουρα δεν μπορεί να αναλάβει κάποιο τμήμα το Σωματείο. Θα συνεχίσουν οι επιτροπές, και θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε αυτά τα άτομα».

Για τον ίδιο: «Θα είμαι στην επιτροπή της καλαθόσφαιρας. Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο να είμαστε στην α’ κατηγορία. Είναι ένας από τους στόχους μας, να είναι η ομάδα ανταγωνιστική και να επανέλθουμε στους τίτλους, γιατί όχι».

Για τους επιφανείς ΑΕΛίστες: «Σίγουρα οι πόρτες είναι ανοιχτές. Όποιος θέλει να έρθει να βοηθήσει. Δεν βλέπουμε διαφορά μεταξύ κάποιου απλού ή επιφανή ΑΕΛίστα. Ο κόσμος είναι ένα, θέλουμε να εγγραφούν μέλη».

Για το «Νίκος Σολομωνίδης: «Υπάρχουν οι άδεις εδώ και δύο χρόνια. Μπορεί να διεξαχθεί οποιοδήποτε παιχνίδι. Το μεγάλο όπλο της ΑΕΛ είναι ο κόσμος, τον θέλουμε στο γήπεδο. Ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται κάποιες εργασίες, θα τις ανακοινώσουμε τις επόμενες μέρες. Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον κόσμο, δίνει το παρών του στο “Νίκος Σολομωνίδης”».

Το τελικό του σχόλιο: «Σίγουρα υποσχόμαστε όρεξη για δουλειά, εκτός από 2-3 άτομα, οι υπόλοιποι δεν έχουν ξαναυπάρξει σε συμβούλιο της ΑΕΛ. Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη που μας έδειξαν εμπιστοσύνη, και τους υποσχόμαστε πως θα δουλέψουμε για την ΑΕΛ, θα βάλουμε ώρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μπορεί;

ΑΕΛ: Μπορεί;

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούνται να δώσουν απαντήσεις
24sports team
 |  ΑΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τώρα ή ποτέ...

Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες σήμερα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια
 |  ΑΕΛ
X