ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Θύρα 3: «Kανένας όμηρος οπαδός στα χέρια του κράτους»

Ανακοίνωση για το επερχόμενο ντέρμπι και την κάρτα φιλάθλου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ανακοίνωσε εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της θύρας 3 για το θέμα της κάρτας φιλάθλου στο πλαίσιο του ντέρμπι με την Ανόρθωση τη Δευτέρα. 

Αναλυτικά:

"Η ομάδα μας ξεκίνησε θετικά το φετινό πρωτάθλημα και τώρα ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς, όπου στόχος δεν μπορεί να είναι κανένας άλλος εκτός από τη νίκη.

Υπό κανονικές συνθήκες, σε ένα τέτοιο αγώνα το γήπεδο θα ήταν κατάμεστο, με τον κόσμο να συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη του παιχνιδιού, όμως για ακόμα μια φορά οι εξέδρες δεν θα έχουν τη γνωστή ζωντάνια γιατί οι διοικήσεις των ομάδων και οι καρεκλοκένταυροι των ομοσπονδιών σαν ένοχοι κρύβονται επιδεικτικά πίσω από τα συμφέροντα.

Για αυτό για εμάς, στο πρώτο ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου, δεν υπάρχει άλλη οδός από τη μαζική αποχή. Στέλνουμε ακόμα ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως στο τσίρκο των απατεώνων, εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ όπως μας θέλουν.

Αδέρφια ΑΕΛίστες, η μάχη ξεκίνησε και συνεχίζεται. Ο δρόμος είναι μεγάλος και δύσβατος, για αυτό βήμα, βήμα με υπομονή, δίνουμε τον αγώνα μας για τις ελεύθερες Κυριακές μας . Ήδη ξεκίνησαν ενέργειες σε παγκύπρια βάση και σε όλα τα μέτωπα.

Τη Δευτέρα, λόγω και του εργάσιμου της ημέρας σας καλούμε την ώρα του αγώνα στο οίκημα μας στον Εναέριο σε μια μεγάλη συγκέντρωση της οποίας τα έσοδα τονίζουμε ότι θα δοθούν σαν εισφορά στην ΑΕΛ. Θα υπάρχουν λαχνοί αξίας 2 ευρώ και κλήρωση με επίσημες φανέλες των αθλητικών τμημάτων και του συνδέσμου. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση και θα συζητηθούν οι επόμενες μας κινήσεις.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΕΛ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μπορεί;

ΑΕΛ: Μπορεί;

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούνται να δώσουν απαντήσεις
24sports team
 |  ΑΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τώρα ή ποτέ...

Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες σήμερα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια
 |  ΑΕΛ
X