ΣΥΦ.ΑΕΛ: Ανακοίνωσε αποχή από όλα τα ματς!

Ανεξάρτητα εάν η ΑΕΛ είναι γηπεδούχος ή φιλοξενούμενη

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, με ανακοίνωσή τους, ενημερώνουν πως έχουν πάρει την απόφαση για αποχή από όλα τα ματς που έχουν μείνει για αυτή την χρονιά, όσο εφαρμόζεται το εν λόγω μέτρο της ΚΟΠ με την ταυτοποίηση.

Αναλυτικά: (κάποια κομμάτια έχουν αφαιρεθεί για ευνόητους λόγους)

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ και ο απλός ΑΕΛΙΣΤΑΣ δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να δεχτούν αυτά τα παράλογα μέτρα και θα βρισκόμαστε πάντα σε ανοικτό πόλεμο με όλα τα διεφθαρμένα κέντρα αποφάσεων. Ως άνθρωποι με περηφάνια και αξιοπρέπεια δηλώνουμε ότι θα ΑΠΕΧΟΥΜΕ από όλους τους αγώνες που εφαρμόζεται το εν λόγω μέτρο, ανεξάρτητα αν είμαστε γηπεδούχοι ή φιλοξενούμενοι, γιατί εκτός από την ταυτοποίηση, διαφωνούμε και με τη διάκριση που γίνεται όσων αφορά στην αντιμετώπιση που τυγχάνει ο φιλοξενούμενος σε σχέση με το γηπεδούχο, καθώς σε κάποια στιγμή όλοι θα βρεθούμε στην ίδια θέση. Η απόφαση μας είναι οριστική και αμετάκλητη.

Καλούμε όλα τα οργανωμένα σύνολα και τις διοικήσεις να σταθούν εμπόδιο στα βρώμικα τους σχέδια. Καλούμε τη διοίκηση της ΑΕΛ να ασχοληθεί πιο ενεργά με το θέμα και να σταθεί δίπλα στον ΑΕΛΙΣΤΑ. Οι ανακοινώσεις δεν αρκούν για ένα σωματείο που από τη φύση του πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα. Η λύση για τη βία δεν είναι οποιαδήποτε κάρτα είτε από σωματεία είτε από διοργανώτριες αρχές, αλλά η κάθαρση των κέντρων αποφάσεων.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση