ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Ο κύκλος του Αντρέα Σοφοκλέους θεωρείται κλειστός»

Ανακοίνωση του ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

Με ανακοίνωση του ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ αναφέρθηκε στη χθεσινή συνάντηση του με τον Ανδρέα Σοφοκλέους. Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως η συνάντηση έγινε σε θετικό κλίμα και πως όλες οι αποφάσεις που πάρθηκαν είναι για το καλό της ΑΕΛ. Μάλιστα όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση η γενική συνέλευση του σωματείου που θα γίνει την 1η Ιουνίου θα είναι εκλογική. Σε αυτή την εκλογική διαδικασία δεν θα συμμετέχει ο Αντρέας Σοφοκλέους και δεν θα βρίσκεται στο συμβούλιο του σωματείου, που θα εκλεγεί.

Σημεία από την ανακοίνωση:

«Η συνάντηση με τον Αντρέα Σοφοκλέους έγινε σε θετικό κλίμα και ΟΛΟΙ αποφασίσαμε πως τα πάντα θα γίνουν για το καλό της Α.Ε.Λ. Στόχος όλων μας να υπάρξει μια ομαλή λύση που δεν θα δημιουργήσει επιπλέον συγκρούσεις μέσα στο στρατόπεδο της ΑΕΛ.

Ο Σύνδεσμος πληροφορήθηκε από τον Αντρέα Σοφοκλέους για τη μέχρι στιγμής οικονομική κατάσταση της εταιρείας και του σωματείου, αλλά και για τις μηνιαίες υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ακόμη συζητήθηκαν τα όποια λάθη θεωρούμε ότι έγιναν εκ μέρους του και δόθηκαν απαντήσεις σε ερωτήματα για τη σημερινή μας εικόνα. Το μέλλον για την εταιρεία δεν έχει ακόμη αποφασιστεί παρόλο που ο κύκλος του προέδρου θεωρείται κλειστός και συμπληρωμένος.

Στο θέμα του σωματείου ενημερώνουμε ότι η γενική συνέλευση της 1ης Ιουνίου θα είναι καταστατική, ενημερωτική, αλλά και εκλογική. Στη Συνέλευση θα παρουσιαστούν οι οικονομικές καταστάσεις της ποδοσφαιρικής εταιρείας και του σωματείου και θα φέρουν την υπογραφή ανεξάρτητου ελεγκτή. Ο Αντρέας Σοφοκλέους ΔΕΝ θα συμμετέχει στο νέο συμβούλιο του σωματείου που θα εκλεγεί την ημέρα της συνέλευσης.

Ζητούμε από τον κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ να εγγραφεί σαν μέλος στο σωματείο και να αναλάβει τις ευθύνες του ως αγνός υποστηρικτής. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και ιστορικές για αυτό απαιτούν πράξεις και πρέπει να τύχουν σοβαρής αντιμετώπισης.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΛ να ορθώσει το ανάστημα του, να συσπειρωθεί γύρω από το σύνδεσμο και να είναι έτοιμος για δράση. Όποιος πλέον θέλει να ονομάζεται ΑΕΛΙΣΤΑΣ είναι υπόχρεος να δώσει το παρόν του στη γενική συνέλευση και να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Πρόκειται για μία από τις ιστορικότερες συνελεύσεις αφού θα είναι και εκλογική και συνάμα θα επαναφέρει το σωματείο σε λειτουργία. Ας βάλουμε όλοι νερό στο κρασί μας για να παραδώσουμε στα παιδία μας τις ίδιες ΑΕΛΙΣΤΙΚΕΣ αξίες και ιδανικά που παραλάβαμε και εμείς!

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X