ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συ.Φ.ΑΕΛ: Καλεί την εταιρεία να πάρει θέση για κάρτα φιλάθλου

Θα βρεθούν στην τελευταία προπόνηση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, το οργανωμένο κομμάτι των οπαδών της ΑΕΛ καλεί τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής εταιρείας να πάρει θέση για το κεφάλαιο «κάρτα φιλάθλου», ενώ παράλληλα ενημερώνει πως στην τελευταία προπόνηση θα δώσει το παρών για να δείξει στους παίκτες πως είναι δίπλα τους.

Αναλυτικά:

«Αρχικά, καλούμε το μεγάλο κόσμο της ΑΕΛ να παρευρεθεί αύριο Παρασκευή η ώρα 17:45 στο βοηθητικό της ομάδας για την τελευταία προπόνηση πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Κατακλύζουμε το βοηθητικό και στέλνουμε μήνυμα υποστήριξης σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για τον αγώνα του Σαββάτου.

Έναν αγώνα στον οποίο παρουσιάζονται κάποια εμπόδια ως προς τη διεξαγωγή του επειδή γίνονται βελτιωτικά έργα και το γρασίδι του γηπέδου δεν είναι ακόμα έτοιμο καθώς ο ΚΟΑ, η αρμόδια αρχή για θέματα αθλητισμού, ασχολείται αποκλειστικά με την προπαγάνδα υπέρ της κάρτας φιλάθλου αντί με την ανάπτυξη του αθλητισμού και την προστασία των αθλητών.

Τώρα έφθασε ο καιρός για όλους τους φιλάθλους και ειδικά τους ΑΕΛΙΣΤΕΣ να γυρίσουν την πλάτη σε αυτό το έκτρωμα, από το οποίο οι νεκροθάφτες που διοικούν τις ομοσπονδίες προσπαθούν να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο πάνω στις πλάτες του ποδοσφαίρου μας και γενικά του αθλητισμού. Οποιαδήποτε υποχώρηση απλά στέλνει το μήνυμα για περισσότερη καταστολή και πιο αυστηρά μέτρα, από τα οποία θα επωφελούνται οι καρεκλοκένταυροι όλων των αποχρώσεων εις βάρος της κοινωνίας. Ήδη άρχισε ο πόλεμος με νέους νόμους κατά των οργανωμένων οπαδών που αποτελούν την αιχμή του δόρατος του αγώνα κατά της κάρτας φιλάθλου.

Η διοίκηση του σωματείου ΑΕΛ μετά από χρόνια αφουγκράστηκε τις ανησυχίες του κόσμου και τάχθηκε ενάντια στην κάρτα φιλάθλου. Περιμένουμε άμεσα και τη θέση της ποδοσφαιρικής ΑΕΛ η οποία έχει μπροστά της μια μοναδική ευκαιρία. Ας σταματήσει λοιπόν να σφυρίζει αδιάφορα και ας ενωθεί επιτέλους με τον κόσμο της ΑΕΛ και το σωματείο για να πολεμήσουμε ουσιαστικά τη φαρσοκωμωδία. Γεγονός, που θα οδηγήσει σε μια άνευ προηγουμένου συσπείρωση του οικοδομήματος, ώστε όταν θα επιστρέψουμε πίσω στα τσιμέντα, να επιστρέψουμε μαζικά όπως αρμόζει στο μεγαλείο της ΑΕΛ.

ΥΓ. Μετά την προπόνηση θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι στο οίκημα μας στον Εναέριο.

ΥΓ2. Διέγραψε όσες σελίδες θέλεις, δεν θα σωπάσουμε ποτέ.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΕΛ – ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

Η ομάδα της Λεμεσού σε ενδεχόμενη επιτυχία επί της Ομόνοιας ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα
 |  ΑΕΛ
X