ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ: «Για 90’ λεπτά το Τσίρειο να γίνει κόλαση»

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ εξέδωσαν ανακοίνωση για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Ο ΣΥΦΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ενώ εκφράζει και την ικανοποίηση του για την πορεία της ομάδας. Από την ανακοίνωση αφαιρέθηκαν κάποια κομμάτια για ευνόητους λόγους.

Η ανακοίνωση:

"Κίτρινοι Λέοντες η συλλογή βαθμών που έκανε τις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα μας είναι αρκετά ικανοποιητική και βρίσκεται στα ψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα. Η αγωνιστική δράση ξεκινά σήμερα με τον αγώνα κυπέλλου με την Αγία Νάπα η ώρα 18:00 στο στάδιο Γ.Σ.Ζ. Το αλητολίμανο θα βρεθεί στο πλάι της για να την ενισχύσει με τους παλμούς της ΘΥΡΑΣ 3 για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου.

Οι παλμοί άρχισαν να ανεβαίνουν και τα μυαλά να μπαίνουν στους ρυθμούς του ντέρμπι τη Δευτέρα η ώρα 20:00….

Ο Σ.Υ.Φ.ΑΕΛ θα ξεκινήσει τα γλέντια από το Σαββάτο το βράδυ στον σύνδεσμο μας στον Εναέριο με άφθονο ποτό και φαγητό. Την Δευτέρα ξεκινάμε από νωρίς να ζαλίζουμε τα μυαλά μας μέχρι την ώρα που θα βρεθούμε στα τσιμέντα της ΘΥΡΑΣ 3.

Η ώρα 15:00 το πάρτι θα κορυφωθεί στην σπηλιά του Εναερίου με εκπλήξεις που θα τρελάνουν και θα προετοιμάσουν τα ξωτικά για ακόμη μία οπαδική παράσταση. ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΛΟΙ μέχρι τις 17:00 να βρίσκονται στον ΚΕΝΤΡΙΚΟ για να ξεκινήσουμε την μεγαλειώδη πορεία που θα πνίξει την ΛΕΜΕΣΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ 90’ ΛΕΠΤΑ το Τσίρειο να γίνει ΚΟΛΑΣΗ.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για τον κίτρινο οδηγό θα συνεχίζονται μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και μέσα Ιανουαρίου θα βρίσκεται στην διάθεση του ΑΕΛΙΣΤΑ. Επίσης συνεχίζεται η συλλογή παπουτσιών και άλλον χειμωνιάτικων ρουχισμών για τον καταυλισμό στην Κοφίνου στους δύο μας συνδέσμους μέχρι το τέλος της εβδομάδας"

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Επιστρέφει

Επιστρέφει

Ο Λαφράνς αναμένεται πως θα βρεθεί στην ενδεκάδα της ΑΕΛ στον αγώνα κόντρα στη Δόξα
 |  HOT SPOT