ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ράσο: «Μεγάλο βήμα μπρος η ΑΕΛ»

Θέλει να καθιερωθεί ο νεαρός

Πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό της ΑΕΛ με την Ξάνθη ο Μομσίλο Ράσο, που αναμένεται να έχει ρόλο αναπληρωματικού στο κέντρο της άμυνας.

Ιστοσελίδα της πατρίδας του φιλοξενεί δηλώσεις του νεαρού ποδοσφαιριστή μέσω των οποίων εξηγεί τις φιλοδοξίες του αλλά και αυτές της ομάδας.

Αρχικά απάντησε για την επιλογή του να πάει στη Β’ Τσεχίας να παίξει:

«Όλοι μου έλεγαν ότι έκανα λάθος που πήγα στην Τσεχία αλλά τελικά δεν ήταν όπως φάνηκε. Ως νεαρός είχα την ευκαιρία να νοιώσω τι σημαίνει επαγγελματισμός. Στην Τσεχία δουλεύουν φανταστικά με τους νεαρούς και αυτό με βοήθησε. Ακολούθησε η Ραμποτνίσκι στα Σκόπια όπου έπαιξα για δύο χρόνια. Καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη και τις δύο χρονιές ενώ χάσαμε τον τίτλο στις λεπτομέρειες από την Βαρντάρ.»

Για την ΑΕΛ εξηγεί πως στόχος είναι να επιστρέψουν στα κύπελλα Ευρώπης:

«Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να πάρουμε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Κανένας από την ομάδα δεν δείχνει διατεθειμένος να τα παρατήσει. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και οι συνθήκες προπόνησης είναι εντυπωσιακές. Η ατμόσφαιρα επίσης είναι πολύ καλή. Οι συμπαίκτες μου με αποδέχθηκαν καλά και η μετακίνηση μου στην ΑΕΛ ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά για την καριέρα μου. Είναι λογικό να αναζητώ να πηγαίνω σε μεγαλύτερες ομάδες και θέλω πρώτα να γίνω βασικός στην ΑΕΛ και αν μπορέσω να προχωρήσω και πιο κάτω. Για να γίνει αυτό χρειάζεται δουλειά, υπομονή και πίστη ότι μπορείς να τα καταφέρεις.»

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X