ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μαυρουδής: «Μετά το 2012, έχουν γίνει απανωτά λάθη στην ΑΕΛ»

Όλα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Passing» μίλησε ο Λοΐζος Μαυρουδής. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ αναφέρθηκε στην πρόθεση του Ανδρέα Σοφοκλέους να παραχωρήσει τη διαχείριση των μετοχών της Εταιρείας στο Σωματείο, αλλά και στο μέλλον των γαλαζοκιτρίνων.

Για τον ρόλο των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών: «Πιστεύω ότι έπρεπε να διαδραματίζουμε τον κυριότερο ρόλο. Όμως στην Κύπρο υπάρχει κάτι διαφορετικό. Γι’ αυτό και σήμερα στην ΑΕΛ γίνεται μια προσπάθεια στην οποία οι παλαίμαχοι θα συμμετάσχουμε για να ενώσουμε τον κόσμο της ΑΕΛ. Ο όμιλος μας είναι ξεκάθαρος, είναι το πρώτιστο μέλημα του να υπάρχει ομόνοια και να επιστρέψει ο κόσμος πίσω γιατί έχει διχαστεί».

Για την αποχή του κόσμου: «Ο κόσμος τη ΑΕΛ έχει χάσει την διαφορετικότητα του, έχουμε το καλύτερο κομμάτι γιατί ο ΑΕΛίστας είναι πάντοτε δίπλα στην ομάδα, δεν είναι άνθρωπος του καναπέ. Έχουν συμβεί πολλά στην ΑΕΛ, του ΑΕΛίστα δείξε του αγάπη και θα σου δώσει το παντελόνι του. Ο ΑΕΛίστας δεν εισέπραξε αγάπη, έχει μπει στο στόχαστρο και αυτό ίσως τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα».

Για την επιστροφή του κόσμου: «Είμαι σίγουρος ο ΑΕΛίστας αγαπά παθιασμένα την ομάδα του, δεν μπορεί να ζήσει χωρίς την ΑΕΛ. Γι’ αυτήν την προσπάθεια, εμείς οι παλαίμαχοι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να είναι δίπλα στην ομάδα».

Για το πρωτάθλημα του 2012 που ίσως ανέβασε τον πήχη: «Δεν νομίζω πως έχει κάνει ζημιά. Η ζημιά έγινε μετά το 2012, έχουν γίνει απανωτά λάθη σε όλους τους τομείς. Αυτή την στιγμή είπαμε πως θα βάλουμε όλοι νερό στο κρασί, να γυρίσουμε σελίδα και να χτίσουμε αυτό που έχουμε χαλάσει. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Για την πρόθεση του προέδρου κ. Σοφοκλέους και την συνάντηση της προηγούμενης εβδομάδας: «Είπαμε τέρμα οι κόντρες. Συναντηθήκαμε για να σταματήσουν οι κόντρες, να συσπειρωθεί ο κόσμος όποιος κι αν είναι ο πρόεδρος, αλλά με μία υγιής κατάσταση στο σωματείο μας».

Αν θα βοηθήσει η αποχώρηση του κ. Σοφοκλέους: «Δεν εξετάζουμε θέμα Αντρέα Σοφοκλέους. Στην συνάντηση αλλά και στις επόμενες, να έρθει πιο κοντά στον κόσμο, να δώσει αγάπη και θα εισπράξει και ο ίδιος, όπως έγινε και στο παρελθόν. Γυρίζουμε σελίδα για τον όποιο πρόεδρο ασπίδα είναι ο κόσμος».

Για το ότι σκέφτεται την αποχώρηση του: «Εμείς ακούμε ότι ακούτε εσείς. Ακόμη δεν έχει βγάλει προς τα έξω τις σκέψεις του. Δεν μας έχει δώσει αυτή την αίσθησης. Αντιθέτως μας είπε πως θα παραμείνει, να προσπαθήσει να συσπειρώσει τον κόσμο της ΑΕΛ».

Για τον προγραμματισμό: «Αυτά τα θέματα έπρεπε να τρέξουν και τρέχουν. Θα ήταν άστοχο να εγκαταλειφθεί η ομάδα λόγω διαφωνιών. Με οποιοδήποτε τιμ, πρέπει να γίνεται ο προγραμματισμός γιατί δεν θα προλάβεις το επόμενο πρωτάθλημα».

Η άποψη του για τον Κέρκεζ: «Τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι μέσα στα πράγματα, είναι ένα δύσκολο έργο αν δεν έχει τα απαραίτητα εφόδια. Με την εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΛ τον τελευταίο χρόνο, είναι δύσκολο να διεκπεραιώσει το έργο του οποιοσδήποτε προπονητής».

Για την οικονομική κατάσταση: «Νομίζω έχουν δοθεί κάποια οικονομικά στοιχεία της ΑΕΛ που μελετώνται από διάφορους. Εντός των ημέρων θα ενημερωθεί ο κόσμος, ο πρόεδρος διαμηνύει πως είναι διαχειρίσημο το σωματείο και η εταιρεία. Το πιο καλό για έναν πρόεδρο είναι να αφήσει μια καλή διαχείριση αν θα αποχωρήσει».

Για τους ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν την ΑΕΛ: «Εμάς είναι ξεκάθαρη η θέση μας, σε όσες συναντήσεις καλούμαστε, ακούμε απόψεις, σίγουρα εμείς θα στηρίξουμε οποιαδήποτε καλή προσπάθεια και να είμαστε εκεί. Όχι για να διώξουμε τον πρόεδρο ή τον οποιοδήποτε, αλλά με στόχο να γίνει ο ΑΕΛίστας όπως ήταν παλιά. Πιστεύω πως είναι αυτές οι μικροπαρεξηγήσεις, αλλά αν κάνουμε κάλεσμα στον κόσμο δεν θα έχει επιτυχία. Πρέπει να προσεγγιστούν ο καθένας ξεχωριστά. Αυτοί δεν προσεγγίστηκαν από κανέναν, πιστεύω πως μπορούν να προσφέρουν. Πρέπει να έρθουν στο σωματείο, αλλά να έρθουν κοντά για μια καλύτερη ΑΕΛ».

Το τελικό του σχόλιο: «Πιστεύω πως είναι ένα όμορφο άρωμα να είναι κοντά οι παλαίμαχοι. Διότι τα βιώματα είναι ένα μεγάλο όπλο. Ο παλαίμαχος έχει πάθος και αγάπη για την παλιά του ομάδα, δεν θα βάλει το συμφέρον του. Εκείνο που θα βάλει είναι αγάπη πραγματική. Οι παλαίμαχοι δεν έχουν πάρει τίποτα, έχουν δώσει αλλά δεν έχουν πάρει. Όσοι έχουν υπηρετήσει το ποδόσφαιρο, να επιστρέψουν πίσω γιατί δεν υπηρετείται από σωστά άτομα. Αυτό που έγινε και μείνει γι’ εμάς, είναι η αγάπη του κόσμου. Θέλουμε μια ΑΕΛ να χτιστεί σε σωστές βάσεις, έστω και αν χάνει, να ξέρει πως αυτή η ΑΕΛ είναι σωστή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Να τελειώσει την δουλειά

ΑΕΛ: Να τελειώσει την δουλειά

Το σκορ που θα την στέλνει στον τελικό μετά από τέσσερα χρόνια ψάχνουν σήμερα οι «γαλαζοκίτρινοι»
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΕΛ
X