ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κέρκεζ: «Περιμένουμε να έρθει στην ομάδα ένα εξάρι» (vid)

Ικανοποιημένος από την προετοιμασία ο προπονητής της ΑΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Δηλώσεις στο AEL TV έκανε από τη Βουλγαρία ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πορεία της προετοιμασίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Η αρχική τοποθέτηση του προπονητή της ΑΕΛ: «Χαιρετίσματα στον κόσμο μας. Είμαστε 11 μέρες εδώ. Είναι πολύ όμορφα εδώ. Έχουμε όλα όσα πρέπει να έχουμε για μια καλή προετοιμασία. Είμαι ευχαριστημένος με τους παίκτες. Παίξαμε δυο παιχνίδια. Μέχρι τώρα όλα πάνε καλά. Το σημαντικό είναι να αλλάξουμε τη φιλοσοφία της ομάδας και να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση. Θέλουμε η ομάδα να είναι έτοιμη στο πρώτο επίσημο παιχνίδι. Θέλουμε wiiner mentality. Είμαι ευχαριστημένος από όσα βλέπω. Έχουμε μικρούς, μεγάλους, έχουμε ένα καλό mix. Για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο η ηλικία. Αν ένας μικρός δεν μπορεί να σταθεί εκεί, δεν μπορεί να παίζει. Ήθελα να έχω ένα καλό σύνολο παικτών με ποιότητα. Ήρθαμε εδώ για να μείνουμε 20 μέρες».

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό: Κάναμε καλό προγραμματισμό. Ήρθαν πιο γρήγορα οι παίκτες. Ήμασταν κοντά σε ένα εξάρι όμως κάτι έγινε και δεν υπόγραψε. Περιμένουμε κάποιες μέρες παραπάνω για να έρθει ένας παίκτης που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Ενισχύσαμε την ομάδα εκεί που χρειαζόταν.

Για τη νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα: «Οι παίκτες θέλουν να κερδίζουν κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι. Αυτό είναι νοοτροπία νικητή. Περιμένω από τους παίκτες να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά όπως δουλεύουν μέχρι τώρα και να είναι καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι».

Για τον Αντάμοβιτς: «Ο Αντάμοβιτς θα επιστρέψει αύριο στη Βουλγαρία. Είναι όλα μια χαρά. Δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα».

Για τον κόσμο τη ΑΕΛ: «Η καλύτερη μεταγραφή της ΑΕΛ θα είναι η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. Θέλουμε να νοιώθουν περήφανοι οι ΑΕΛίστες για την ομάδα».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X