ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αριάδνη: «Σε συζητήσεις διοίκηση και τεχνική ηγεσία για μεταγραφή»

Σήμερα η ανοικτή προπόνηση της ΑΕΛ

Ανοικτή προπόνηση σήμερα για την ΑΕΛ και ο κόσμος θα μπορεί να δει από κοντά τους παίκτες της ομάδας του. Στις 19:30 ξεκινά η προπόνηση και αναμένεται πως πολλοί φίλοι της ΑΕΛ θα βρεθούν στο ανακαινισμένο προπονητικό κέντρο για να δώσουν το πρώτο χειροκρότημα στο νέο ρόστερ. Στο πλαίσιο αυτό, το μέλος του γραφείου τύπου της ΑΕΛ, Αριάνδη Γενεθλίου, παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κανε Παιχνίδι» με τον Δημήτρη Χριστοφόρο.

Τα κυριότερα σημεία:

Για την ανοικτή προπόνηση: «Θα πραγματοποιηθεί η ανοικτή προπόνηση όπως κάθε χρόνο. Στις 19:30 στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 19:00 και θα μπορούν οι φίλοι της ομάδα να μπουν απ’ τη βόρεια είσοδο. Είσοδος στα 5 ευρώ και για παιδιά δωρεάν, ενώ όλα τα έσοδα θα πάνε για στήριξη των πυρόπληκτων της Αττικής»

Για τα έργα στο προπονητικό κέντρο: «Σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα για την αναβάθμιση. Η διαφορά είναι αισθητή και θα το δουν όλοι οι φίλοι της ομάδας»

Για τα διαρκείας: «Μέχρι στιγμής είχαμε παρατηρήσει πως υπήρχε αυξημένη ζήτηση για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Μέχρι στιγμής είμαστε σε καλά επίπεδα και καλούμε τον κόσμο να συνεχίσει να παίρνει διαρκείας για να έχουμε μια γεμάτη ανατολική»

Για την προετοιμασία και το γεγονός πως ήταν ευχαριστημένος ο προπονητής: «Σίγουρα ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος και από πλευράς εγκαταστάσεων αλλά και απ’ τους παίκτες του. Ήταν θετικά τα μηνύματα που λάβαμε μέχρι στιγμής. Υπάρχει χρόνος ακόμη και έχουμε ακόμη 3 φιλικά μέχρι να ολοκληρωθεί η προετοιμασία»

Για τον μέσο: «Υπάρχουν συζητήσεις με τη διοίκηση και αν προκύψει οτιδήποτε θα το ανακοινώσουμε»

Για την συζήτηση περί αύξησης ομάδων: «Δεν έχουμε κάνει κάποια επίσημη αναφορά στο θέμα αλλά όταν είμαστε έτοιμοι θα το ανακοινώσουμε»

Για την ταυτοποίηση: «Είχαμε εκφράσει την άποψη μας πολλές φορές. Είναι ένας νόμος του κράτους που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όμως καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ΑΕΛ ο κόσμος»

Για το μουσείο: «Η θέληση και η πρόθεση υπάρχει και θα αναφερθούμε σε αυτό όταν έρθει η στιγμή»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X