ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Αριάδνη Γενεθλίου: «Υπάρχει ενδιαφέρον για να καλυφθεί μια θέση»

Όλα όσα δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ...

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ. Η Αριάδνη Γενεθλίου αναφέρθηκε στα φιλικά παιχνίδια της ομάδας, στην μετεγγραφική ενίσχυση, αλλά και στους στόχους της νέας ομάδας.

Για τον κύκλο των φιλικών που έκλεισε: «Έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος των φιλικών, και όλα είχαν θετικό αποτέλεσμα. Αυτό μας δίνει αισιοδοξία. Ας μην ξεχνάμε όμως πως είναι φιλικά, κοιτάμε την συνέχεια και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά. Υπάρχει ευχαρίστηση από τον προπονητή, και στη Βουλγαρία η προετοιμασία πήγε πολύ καλά».

Για τους Τζούνιορ και Μυτίδης που έμειναν εκτός στο φιλικό με την Ανόρθωση: «Για προληπτικούς λόγους έμειναν εκτός. Δεν υπάρχει τραυματισμός. Μετά τις σκληρές προπονήσεις ένιωσαν κάποιες μικρές ενοχλήσεις, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό».

Για την μετεγγραφική ενίσχυση: «Υπάρχει ενδιαφέρον για να καλυφθεί μια θέση. Αν υπάρξει κάτι επίσημο, θα το ανακοινώσουμε στον κόσμο. Είναι καθαρά θέμα προπονητή, αυτός θα κρίνει αν χρειάζεται η ομάδα περεταίρω ενίσχυση. Θα δείξει».

Για τα παράπονα του κόσμου για το Τσίρειο: «Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, είναι καθαρά θέμα Τσιρείου. Ελπίζουμε να είναι έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος».

Αν θα δώσει το παρών του ο πρόεδρος στη συνέλευση της ΚΟΠ: «Δεν έχω ενημέρωση, θα το ανακοινώσουμε».

Για την μειωμένη προσέλευση του κόσμο: «Αντιλαμβάνεστε πως ήταν ένας φιλικός αγώνας, ο κόσμος αναμένει την έναρξη του πρωταθλήματος. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται, εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Για τις προσδοκίες της νέας σεζόν: «Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, οι στόχοι πάντα είναι σταθεροί. Δεν χρειάζεται να τους οριοθετούμε, είναι από τις μεγάλες ομάδες και οι στόχοι μας είναι πάντα ψηλοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μπορεί;

ΑΕΛ: Μπορεί;

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούνται να δώσουν απαντήσεις
24sports team
 |  ΑΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τώρα ή ποτέ...

Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες σήμερα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια
 |  ΑΕΛ
X