ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Υποχρέωση όλων...

Ο στόχος της Ευρώπης μοιάζει ακατόρθωτος όμως η ΑΕΛ δεν πρέπει να τα παρατήσει

Μπορεί ο στόχος της Ευρώπης να μοιάζει ακατόρθωτος, όμως στην ΑΕΛ έχουν την υποχρέωση να το παλέψουν μέχρι τέλους. Έχουν απομείνει μόλις επτά παιχνίδια γα το φινάλε και η διαφορά απ’ την 4η θέση είναι στους επτά βαθμούς, κάτι που όντως κάνει δύσκολη την προσπάθεια της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα πρέπει να τα παρατήσει.

Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το οφείλουν αυτό στην ομάδα και όλα όσα πρεσβεύει η ΑΕΛ. Σίγουρα δεν περιμένει κάποιος θαύματα, ο στόχος της Ευρώπης κατά πάσα πιθανότητα χάθηκε, όμως δεν πρέπει να τα παρατήσουν. Υπάρχουν ακόμη κάποιες ελάχιστες ελπίδες και πρέπει να τις κυνηγήσουν.

Παράλληλα είναι και η επόμενη σεζόν. Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να παλέψουν και να αποδείξουν στον Κέρκεζ τις αξίζουν. Θα πάρουν όλοι τις ευκαιρίες τους, και αρκετοί θα πρέπει να αρπάξουν τις ευκαιρίες αυτές απ’ τα μαλλιά. Ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν σύντομα θα ξεκινήσει, και αυτό είναι ακόμη ένα κίνητρο για τους ποδοσφαιριστές.

Όλοι στην ομάδα πρέπει να παλέψουν, απ’ τον προπονητή μέχρι και τον κάθε ποδοσφαιριστή. Οι ελπίδες για το στόχο της Ευρώπης είναι ελάχιστες, όμως όλοι στην ΑΕΛ πρέπει να τις κυνηγήσουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση