ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Υπό προϋποθέσεις... Βινίσιους

Στο στόχαστρο με πολλά αν...

Ο Ντούσαν Κέρκες συνεχώς αξιολογεί περιπτώσεις ποδοσφαιριστών μιας και θέλει να στελεχώσει την ΑΕΛ κατάλληλα, ώστε να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα βλέπει όσο πιο ψηλά γίνεται. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που εκ των πραγμάτων μπορούν να βοηθήσουν και να ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας. Μια τέτοια είναι και αυτή του Φράνκο Ολιβέιρα Βινίσιους.

Ο εκ των αρχηγών του ΑΠΟΕΛ δεν φαίνεται να υπολογίζεται απ’ τον Μπρούνο Μπαλταζάρ και είναι με το ένα βήμα εκτός ομάδας. Η μεταγραφή μάλιστα του Γκέντσογλου, επιβεβαίωσε ακριβώς αυτό που υπήρχε ως υποψία εδώ και αρκετό καιρό. Ο Βίνι είναι πολύ κοντά στην έξοδο.

Αν υπάρξει μια τέτοια έξοδος τότε σαφώς και η ΑΕΛ θα κάνει κίνηση προς τον ποδοσφαιριστή. Είναι ποδοσφαιριστής που έχει αποδείξει την αξία του στα γήπεδα και με τις εμπειρίες του μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Βέβαια κάπου εδώ πρέπει αν ξεκαθαρίσουμε πως μια τέτοια μεταγραφή δεν πρόκειται να προχωρήσει αν δεν μείνει ο ποδοσφαιριστής ελεύθερος απ’ τον ΑΠΟΕΛ. Είναι ένα θέμα και αυτό μιας και οι «Γαλαζοκίτρινοι» ψάχνουν όλες τις πιθανές λύσεις ώστε οικονομικά η αποχώρηση του Βινίσιους να μην τους ζημιώσει. Ένα ακόμη ζήτημα είναι και το γεγονός πως μάνατζερ του Βινίσιους είναι ο περιβόητος Αλεχάντρο με τον οποίο οι σχέσεις της ομάδας δεν είναι οι ιδανικές.

Όλα τα πιο πάνω βέβαια αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στις επόμενες μέρες. Όταν δηλαδή θα διαφανεί και η πρόθεση του ΑΠΟΕΛ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν βρεθεί κάποια άλλη περίπτωση που να ικανοποιεί τον Κέρκες, δεν θα προχωρήσει σε μεταγραφή. Ο Βόσνιος έχει τα μάτια του ανοικτά και ψάχνει την ποιοτική ενίσχυση της ομάδας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μπορεί;

ΑΕΛ: Μπορεί;

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούνται να δώσουν απαντήσεις
24sports team
 |  ΑΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τώρα ή ποτέ...

Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες σήμερα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια
 |  ΑΕΛ
X