ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Το τελικό ξεκαθάρισμα

Χαλάρωμα για τους παίκτες πριν από ένα καυτό τριήμερο

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Μετά από τρεις βδομάδες γεμάτες από διπλές προπονήσεις και έξι φιλικά, η ξεκούραση είναι απαραίτητη και αυτήν απολαμβάνουν την Τρίτη(7/8) οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Αργά το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε η αποστολή από τη Βουλγαρία και θα επανέλθουν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας την Τετάρτη(8/8) χωρίς χρόνο για χάσιμο.

Ο προγραμματισμός βέβαια δεν τελειώνει εδώ αφού στο κομμάτι των αποχωρήσεων/δανεισμών έχουμε δρόμο μπροστά.

Από εδώ και πέρα ο Κέρκες θα αρχίσει να μοντάρει την ομάδα του αλλά και να την αποκαλύπτει στο κοινό της, πάντα σημαντικό γεγονός στα «γαλαζοκίτρινα» Καλοκαίρια εδώ και χρόνια. Πέμπτη ανοικτή προπόνηση στις 19:30, Παρασκευή Ζακάκι και Σάββατο Αλκή. Δυο φιλικά όπου θα παίξουν όλοι και ακολούθως ένα τελευταίο με την Ανόρθωση στο Τσίρειο (18/8) όπου θα είναι η τελική πρόβα για τα επίσημα.

Κάποιες αποφάσεις ο προπονητής τις έχει πάρει βέβαια, αλλά είχε αρκετές επιλογές μαζί του για να αξιολογήσει κάτι που δε θα συνεχιστεί στο πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Χουράδο είναι ο μόνος που δεν προπονείτο κανονικά τις τελευταίες μέρες και θα δούμε όταν επιστρέψουν στις προπονήσεις πόσο θα μπορεί να υπολογίζεται για τα επερχόμενα φιλικά.

Ως προς τα μεταγραφικά, απόφαση ειλημμένη για απόκτηση παίκτη υπάρχει για έναν μέσο. Είναι γνωστό το όνομα του Βινίσιους και περιμένουν όπως ξεκαθαρίσει. Ο προγραμματισμός βέβαια δεν τελειώνει εδώ αφού στο κομμάτι των αποχωρήσεων/δανεισμών έχουμε δρόμο μπροστά. Είναι δεδομένο πως το ρόστερ πρέπει να μικρύνει αφού οι αποστολές χωράνε 20 παίκτες φέτος και στη Βουλγαρία ταξίδεψαν 28 (27+1) παίκτες. Ο +1 είναι ο Τειξέιρα που αποχώρησε για τη Μορεϊρένσε και αντικαταστάθηκε από τον Μάριο Ηλία. Είναι και μερικοί άλλοι που δεν ταξίδεψαν καν αλλά ακόμα δεν ξεκαθάρισε η κατάστασή τους. Οι επόμενες μέρες θα φέρουν εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X