ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Το μεγάλο στοίχημα...

Ο Κέρκες υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και θεωρεί πως μπορούν να του δώσουν πολύτιμες βοήθειες στη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ΑΕΛ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος. Ο Ντούσαν Κέρκες δούλεψε αρκετά με τους ποδοσφαιριστές του, με στόχο να περάσει το δικό του στίγμα στην ομάδα και φυσικά να δούμε μια ΑΕΛ η οποία θα παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Στα φιλικά η ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις και το εννέα στα εννέα ήταν μια νότα αισιοδοξίας. Βέβαια τα φιλικά δεν μετρούν για το πρωτάθλημα. Αντίθετα είναι καθαρά για τον προπονητή ώστε να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Ένα όμως απ’ τα στοιχεία που αξίζει να κρατήσει κανείς, είναι πως στη φετινή σεζόν η ΑΕΛ φαίνεται πως έχει το βάθος που χρειάζεται. Ο Κέρκες πιστεύει σε όλους τους ποδοσφαιριστές και όλοι ανεξαιρέτως θα κληθούν να δώσουν βοήθειες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. 

Το μεγάλο όπλο όμως της φετινής ΑΕΛ είναι το γεγονός πως η ομάδα λειτουργεί ως οικογένεια. Οι «Λέοντες» έχουν δέσει μεταξύ τους και λειτουργούν ως μια οντότητα, κάτι πολύ σημαντικό. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι άψογο και αυτό πρέπει να το πιστώσουμε στον Ντούσαν Κέρκες.

Έτσι λοιπόν η ΑΕΛ είναι έτοιμη για τη νέα δύσκολη χρονιά. Με δέκα μεταγραφές η ομάδα αλλάζει πρόσωπο και θα δούμε μια διαφορετική ΑΕΛ. Το μεγάλο όμως στοίχημα είναι στο τέλος της χρονιάς οι «Λέοντες» να έχουν κερδίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Ανέλαβε δράση ο «Σόφο»

ΑΕΛ: Ανέλαβε δράση ο «Σόφο»

Ο Αντρέας Σοφοκλέους κάνει επαφές με πρώην παράγοντες και φίλους της ομάδας, κάτι που επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος τύπου, Αριάδνη ...
 |  ΑΕΛ
X