ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Τα δεδομένα με τον τραυματισμό του Τόρες

Ο Ισπανός άσος υπέστη μυϊκή διάταση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο

Ο Μάνουελ Τόρες αποτελεί μια σημαντική μονάδα για την ΑΕΛ. Ένας ποδοσφαιριστής με ταχύτητα και καλή τεχνική. Ένας εργάτης για τον Ντούσαν Κέρκες, ο οποίος σαφώς και έχει θετική άποψη για τον Ισπανό. Στο παιχνίδι με τον Ερμή ο Τόρες πέρασε έξω ως αναγκαστική αλλαγή, όμως φαίνεται πως γλύτωσε τα χειρότερα.

Ο Ισπανός άσος υπέστη μυϊκή διάταση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο. Ένας τραυματισμός ο οποίος δεν είναι ικανός να τον κρατήσει εκτός για αρκετό καιρό. Την Πέμπτη μάλιστα ο Τόρες θα περάσει από επαναξιολόγηση, ώστε να διαφανεί η πρόοδος του και αν είναι έτοιμος για να μπει σε φουλ ρυθμούς.

Αυτή η εξέλιξη ουσιαστικά του δίνει πιθανότητες να προλάβει ακόμη και τον αγώνα του Σαββάτου με τη Δόξα. Σίγουρα με δυο γεμάτες προπονήσεις (αν προπονηθεί την Πέμπτη κανονικά) τότε θα είναι στην αποστολή, όμως δεν μπορούμε να θεωρήσουμε δεδομένη και την παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα.

Έτσι ίσως ο Ντούσαν Κέρκες κληθεί να ανακατέψει την τράπουλα, όμως η φετινή ΑΕΛ δείχνει πως έχει περισσότερο βάθος σε σχέση με την περσινή και έτσι ο Βόσνιος τεχνικός μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτή την απώλεια. Βέβαια ας μην προτρέχουμε καθώς όπως έχουμε αναφέρει όλα είναι ανοικτά. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Ισπανός απέφυγε τα χειρότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

Η ομάδα της Λεμεσού σε ενδεχόμενη επιτυχία επί της Ομόνοιας ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα
 |  ΑΕΛ
X