ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Στο προσκήνιο ο Τεσέιρα

Ο Νταβίντ Τεσέιρα είναι ο εκλεκτος του Μπρούνο Μπαλταζάρ

Στο ψάξιμο για ενίσχυση στην επιθετική γραμμή είναι η ΑΕΛ, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να προκρίνει την περίπτωση του Νταβίντ Τεσέιρα. Πρόκειται για 26χρονο Ουρογουανό επιθετικό ο οποίος αγωνίζεται στην Πορτογαλική Βιτόιρα Γκιμαράες.

Ο Τεσέιρα έχει αγωνιστεί σε 5 αγώνες της φετινή σεζόν (2 στο πρωτάθλημα, 2 στην Ευρώπη και 1 στο Κύπελλο). Στον αγώνα του κυπέλλου ο Τεσέιρα πέτυχε δυο τέρματα. Συνολικά τη φετινή σεζόν μετρά 283 λεπτά. Την περασμένη σεζόν ο Τεσέιρα κατέγραψε 22 συμμετοχές και 6 τέρματα.

Παρά το νεαρό (σχετικά) της ηλικίας του, ο Τεσέιρα έχει αγωνιστεί σε αρκετές και διαφορετικές χώρες. Πέραν από την Πορτογαλία και την Βιτόρια Γκιμαράες έχει αγωνιστεί στις Ντεφένσορ Ουρουγουάης, Ντάλας Αμερίκης, Σίβασπορ Τουρκίας και Χρόνιγκεν Ολλανδίας.

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει ανάψει το πράσινο φως για τη συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Τεσέιρα μπορεί να δώσεις λύσεις στην ΑΕΛ, ενώ έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί πέραν από την κορυφή της επίθεσης και στα φτερά. Η διοίκηση της ΑΕΛ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή και σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X