ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Στις 8 Ιουνίου η Εκλογική Συνέλευση

Έγινε αποδεκτό το αίτημα του συνδυασμού του Κώστα Χριστοδούλου

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Το διοικητικό συμβούλιο της ΑΕΛ έκανε αποδεκτό το αίτημα του συνδυασμού του Κώστα Χριστοδούλου για αναβολή της Γενικής Εκλογικής Συνέλευσης, η οποία μετατίθεται για την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00.

Αναλυτικά:

Η νέα Γενική Εκλογική Συνέλευση θα είναι και Καταστατική

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού ανακοινώνει ότι έπειτα από την υποβολή αιτήματος του επικεφαλής του συνδυασμού κύριου Κώστα Χριστοδούλου για αναβολή της Γενικής Εκλογικής Συνέλευσης έτσι ώστε η μεγάλη αυτή προσπάθεια αγκαλιαστεί από όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο, η Γενική Εκλογική Συνέλευση που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00 στην αίθουσα ‘’SAINT GEORGE’’ στο Νίκος Σολομωνίδης αναβάλλεται και μετατίθεται για την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00 στον ίδιο χώρο.

Επίσης η νέα Γενική Εκλογική Συνέλευση θα είναι και Καταστατική.

Το Δ.Σ. της ΑΕΛ απευθύνει ανοικτό κάλεσμα προς όλα τα μέλη του Σωματείου μας όπως προσέλθουν μαζικά στην Γενική Εκλογική και Καταστατική στις 8 Ιουνίου.

Η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία και απαραίτητη!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Να μην σβήσουν τα χαμόγελα

ΑΕΛ: Να μην σβήσουν τα χαμόγελα

Μπορεί οι «Λέοντες» να μην κυνηγούν κάτι ιδιαίτερο στο θεσμό του πρωταθλήματος, εντούτοις, κίνητρα υπάρχουν ακόμα και σε ...
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΕΛ
X