ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Σκέψεις αποχώρησης από τον Ανδρέα Σοφοκλέους

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στα διοικητικά των «γαλαζοκιτρίνων»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Πιο πιθανό από ποτέ φαντάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ανδρέα Σοφοκλέους από την προεδρία της ΑΕΛ, σύμφωνα με τα όσα ανάφερε ο Σάββας Νεοκλέους στον ΣΠΟΡ FM 95.0. Από το στρατόπεδο των «γαλαζοκιτρίνων» διαρρέουν ότι ο κ. Σοφοκλέους κάνει σοβαρότατες σκέψεις να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια.

Ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ θα έχει μέσα στις επόμενες μέρες συναντήσεις με όλα τα οργανωμένα σύνολα που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Πιθανότατα, ο κ. Σοφοκλέους θα έχει συνάντηση και με τους οργανωμένους οπαδούς των «γαλαζοκιτρίνων» για να τους μεταφέρει την απόφαση του και να τους ζητήσει να παραμείνουν δίπλα στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ανδρέας Σοφοκλέους πείστηκε από τους συνεργάτες του ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στην προεδρία της ΑΕΛ, άποψη την οποία ασπάζεται και ο ίδιος. Είχε εκφράσει και στο παρελθόν την πρόθεση του να παραιτηθεί από την προεδρία όμως τελικά παρέμεινε στη θέση του για αυτό και δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα.

Η επερχόμενη Γενική Συνέλευση του σωματείου της ΑΕΛ κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη για το διοικητικό μέλλον την ομάδας, ειδικά τώρα που φαντάζει αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ανδρέα Σοφοκλέους από την προεδρία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X