ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Σε πρώτο πλάνο η πρόβα τζενεράλε

Στην τελική ευθεία η ομάδα του Ντούσαν Κέρκες

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ΑΕΛ σχετικά με την προετοιμασία της για το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκες δίνει το Σάββατο το πιο δυνατό της φιλικό κόντρα στην Ανόρθωση. Μια αναμέτρηση που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως πρόβα τζενεράλε.

Σαφώς και τα φιλικά είναι για τους προπονητές όμως όντας στην τελική ευθεία δεν μπορεί παρά αυτό το φιλικό να έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι παίκτες θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξουν στον προπονητή τους πως αξίζουν φανέλα βασικού και να δείξουν πως έχουν κατανοήσει πλήρως το αγωνιστικό πλάνο του Βόσνιου.

Μάλιστα το παιχνίδι είναι κόντρα σε ένα αντίπαλο, που στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο έχει ενισχυθεί σημαντικά και τουλάχιστον οι μεταγραφές δείχνουν πως ο στόχος της «Κυρίας» πρέπει να είναι η διεκδίκηση του τίτλου. Έτσι αυτό κάνει το φιλικό παιχνίδι πολύ σημαντικό. Ταυτόχρονα αν αναλογιστεί κανείς πως ο μεγάλος στόχος της ΑΕΛ είναι η Ευρώπη τότε η ομάδα του Κέρκες οφείλει να παλέψει κατά τη διάρκεια της χρονιάς και με την Ανόρθωση.

Πέραν όμως το παιχνίδι υπάρχει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Μια είναι η σημαντική προσθήκη που απομένει και αυτή δεν είναι άλλη από ένα ποδοσφαιριστή στο κέντρο όπως ο Βινίσιους. Ένας μέσος που μπορεί να προσφέρει και ανασταλτικά αλλά και επιθετικά. Δεν είναι όμως μόνο ο Βραζιλιάνος στην λίστα του Κέρκες, ο οποίος έχει ήδη κάνει την προεργασία για άλλους στόχους. Είναι η τελευταία και πολύ σημαντική προσθήκη και γι’ αυτό ο Βόσνιος θέλει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Το θέμα Βίνι είναι ανοικτό, όμως δεν αποκλείεται η ΑΕΛ να κινηθεί σε άλλες κατευθύνσεις. Είναι κάτι όμως που θα φανεί στις επόμενες μέρες.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X