ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Ψάχνοντας τον αντι-Σοάρες

Ο Ντούσαν Κέρκες πρέπει να βρει ένα μηχανάκι για το χώρο του κέντρου

Ο Μάρκο Σοάρες ήταν ένας από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Στη μεσαία γραμμή η παρουσία του ήταν πάντα καταλυτική και όταν αυτός δεν ήταν καλά τα προβλήματα για την ΑΕΛ ήταν εμφανές. Αντίθετα, όταν ο Σοάρες ήταν σε καλή μέρα τότε οι «Λέοντες» είχαν ένα σοβαρό προβάδισμά. Όμως όλα αυτά δεν έχουν μεγάλο νόημα πλέον. Ο Σοάρες είναι παρελθόν και ο Ντούσαν Κέρκες πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Χρειάζεται ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Σοάρες.

Σίγουρα η δουλειά του Κέρκες δεν είναι εύκολη. Χρειάζεται ένα ποιοτικό ποδοσφαιριστή με τα χαρακτηριστικά του Σοάρες. Να ξέρει να μαρκάρει και να μπορεί να βγάζει την ομάδα μπροστά. Να έχει το δυνατό σουτ και να έχει πολλά τρεξίματα. Δεν είναι συνδυασμοί που μπορείς να βρεις εύκολα. Ουσιαστικά αυτό που ψάχνει ο Κέρκες είναι ένα μηχανάκι.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ όμως ξέρει πολύ καλά πως μπορεί να βρει τον ποδοσφαιριστή που ψάχνει. Σίγουρα χρειάζεται μπόλικο ψάξιμο και σκληρή δουλειά, όμως δεν έχει άλλη επιλογή. Κάπου εδώ στην συζήτηση μπαίνει και το μπάτζετ, όμως η αλήθεια είναι πως πάντα υπάρχουν ευκαιρίες και το μόνο που έχει να κάνει ο Κέρκες είναι να τις βρει. Στις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις επί του θέματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X