ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Πολύ κρίσιμη η Πέμπτη

Ο Άκης Ιωαννίδης έτοιμος να βγει μπροστά για το σωματείο

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Με τη συνέλευση της 1η; Ιουνίου να πλησιάζει, στην ΑΕΛ εντείνονται οι διεργασίας προκειμένου να πάρει μορφή και…πρόσωπο ένας συνδυασμός με διάθεση και ικανότητα να διοικήσει το σωματείο. Η συνάντηση που έγινε σε ξενοδοχείο της Λεμεσού τη Δευτέρα(14/5) έβγαλε θετικά μηνύματα αλλά πιο συγκεκριμένα πράγματα θα γίνουν γνωστά μετά από νέα και ίσως οριστική συνάντηση μελών και φίλων του σωματείου την Πέμπτη(17/5). Πλέον πρέπει να παρθούν οι αποφάσεις και όποιος είναι να βγει μπροστά να το πράξει.

Σημειώνεται πως ο Ανδρέας Σοφοκλέους κλήθηκε να δώσει τους οικονομικούς λογαριασμούς του σωματείου και το έπραξε, με τις πρώτες πληροφορίες να θέλουν την κατάσταση διαχειρίσημη.

Ο Άκης Ιωαννίδης, πρώην μέλος Δ.Σ. και διατελέσαντας εκπρόσωπος τύπου, είναι ένα πρόσωπο που παρουσιάζεται πρόθυμο να ηγηθεί συνδυασμού. Στα πλάνα του είναι να επανέλθει η ενότητα στις τάξεις του συλλόγου και να μπορέσουν με σωστή δουλειά και προγραμματισμό τα τμήματα να επανέλθουν στο σωστό δρόμο.

Πάντως, έχει σημασία και το γεγονός πως ακόμα και αν κληθεί το σωματείο να διαχειριστεί και τις μετοχές της ποδοσφαιρικής εταιρείας είναι πρόθυμος με τους συνεργάτες του να το αναλάβει.

Να τονίσουμε όμως πως η συνάντηση της Πέμπτης(17/5) είναι που θα καθορίσει πράγματα. Λίγη ακόμα υπομονή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Να τελειώσει την δουλειά

ΑΕΛ: Να τελειώσει την δουλειά

Το σκορ που θα την στέλνει στον τελικό μετά από τέσσερα χρόνια ψάχνουν σήμερα οι «γαλαζοκίτρινοι»
Ονησίφορος Σταύρου
 |  ΑΕΛ
X