ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Ο μέσος και το φινάλε της προετοιμασίας

Ο βασικός κορμός ήταν μαζί από την αρχή

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Έχει πάρει περισσότερες διαστάσεις από όσες τις αναλογούν η απόκτηση μέσου από την ΑΕΛ, αφού είναι μια κίνηση που καθυστέρησε και όσο δεν κλείνει το κεφάλαιο τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Βοήθησε και το γεγονός πως «έπαιξε» ένα όνομα αρκετά δυνατό όπως αυτό του Βινίσιους, που τα δεδομένα της στιγμής καθιστούν την περίπτωση δύσκολη.

Είναι σίγουρα καλό νέο το γεγονός πως μόνο μια κίνηση απομένει ουσιαστικά από τις αρχές Αυγούστου να κάνει η ΑΕΛ. Δεν είναι κι εύκολο να θυμηθείς σεζόν που να ίσχυε κάτι ανάλογο.

Από την πρώτη στιγμή καταγράφαμε πως η σύνδεση του ονόματος με την ΑΕΛ είχε ουσιαστικό νόημα αν πρώτα λυνόταν η συνεργασία του με τον ΑΠΟΕΛ. Αφού αυτό δεν γίνεται, και από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν δείχνουν να «καίγονται» κιόλας για να το κάνουν, τότε ο προπονητής μοιραία κοιτάζει κι αλλού. Έναν μέσο που τον περιμένουμε βασικό θα τον πάρει και αν δεν αλλάξει το πλάνο θα είναι και η τελευταία κίνηση. Έχει δικούς του μηχανισμούς να ενεργοποιήσει ο Κέρκες για να βρει παίκτη και ήδη έχουν τεθεί σε λειτουργία.

Όμως δεν είναι αυτή η κίνηση τόσο κομβικής σημασίας, αφού τον βασικό του κορμό κατάφεραν στην ΑΕΛ να τον έχει ο προπονητής μαζί του από την αρχή σχεδόν της προετοιμασίας. Δούλεψαν όλοι μαζί στην προετοιμασία, έπαιξαν οκτώ φιλικά και ετοιμάζονται για το ένατο.

Είναι σίγουρα καλό νέο το γεγονός πως μόνο μια κίνηση απομένει ουσιαστικά από τις αρχές Αυγούστου να κάνει η ΑΕΛ. Δεν είναι κι εύκολο να θυμηθείς σεζόν που να ίσχυε κάτι ανάλογο. Οπότε περιμένεις να δεις την ομάδα έτοιμη να χτυπήσει τη νίκη απέναντι στον Ερμή. Επίσης σημαντικό το γεγονός πως μετά ακολουθεί η Δόξα, άρα δεδομένα δε θα έχει αναβολή αγώνα της. Τα περσινά, να παίζεις Γενάρη μήνα με ΑΠΟΕΛ αγώνα Αυγούστου, δε θα τα ζήσει και καλύτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

Η ομάδα της Λεμεσού σε ενδεχόμενη επιτυχία επί της Ομόνοιας ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα
 |  ΑΕΛ
X