ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Ο Βίνι και τα λόγια του Κέρκες

Η περίπτωση Βινίσιους είναι ιδιαίτερη και μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ΑΕΛ

Εφραίμ Γεωργίου

Χωρίς τον μεγάλο ντόρο έχει βγει τις τελευταίες μέρες η είδηση πως ο Βινίσιους είναι ένα βήμα πριν την ένταξη του στην ΑΕΛ. Πρόκειται για μια εξέλιξη που μόνο χαμόγελα πρέπει να προκαλεί στην ομάδα της Λεμεσού, μιας και ο Βραζιλιάνος μέσος είναι παίκτης μόλις βρει τον εαυτό του θα δώσει πολλά.

Εδώ και χρόνια ο Βινίσιους έχει αποδείξει πως ξέρει από μπάλα. Είναι πολύ καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, μπορεί όμως να βγάλει την ομάδα μπροστά. Βλέπει γήπεδο και έχει γερά πνευμόνια. Γενικότερα ο Βινίσιους μοιάζει ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Μάρκο Σοάρες. Είναι λίγο διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, με τον Βραζιλιάνο να υπερτερεί ίσως στα ατομικά στοιχεία, όμως υπάρχει πάντα το ερωτηματικό.

Αν ο Βινίσιους δώσει στο γήπεδο αυτά που ξέρει, τότε το σίγουρο είναι πως η ΑΕΛ θα βγει πέρα για πέρα κερδισμένη

Ο Βινίσιους θα επιστρέψει μετά από αποχή σχεδόν ενός έτους. Δεν είναι σίγουρο πως θα βρει με μιας τα πατήματα του. Το πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα δεν είναι και το πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί. Βέβαια εδώ και καιρό ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και αυτό σίγουρα μπαίνει στα θετικά.

Η περίπτωση του Βίνι είναι ότι ακριβώς ψάχνει ο Ντούσαν Κέρκες. Έλεγε λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας πως δεν θα φέρει ποτέ ως δικαιολογία το μπάτζετ και θα πρέπει να ψάξει για τους ποδοσφαιριστές που θα βελτιώσουν την ΑΕΛ. Υποστήριζε πως τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν και πρέπει απλός με περισσότερο κόπο και περισσότερο ψάξιμο να τις βρει. Αν ο Βινίσιους δώσει στο γήπεδο αυτά που ξέρει, τότε το σίγουρο είναι πως η ΑΕΛ θα βγει πέρα για πέρα κερδισμένη και φυσικά θα δικαιωθεί η δουλειά του Κέρκες. Αυτό που μένει (και είναι και το πιο βασικό) είναι να ολοκληρωθεί η μεταγραφή...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

ΑΕΛ: Η ευκαιρία της

Η ομάδα της Λεμεσού σε ενδεχόμενη επιτυχία επί της Ομόνοιας ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα
 |  ΑΕΛ
X