ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Μεταγραφή ίσως και πριν την Βουλγαρία!

Ο Κέρκες έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις

Συνεχίζει την προετοιμασία της η ΑΕΛ ενόψει της νέας σεζόν στην οποία θέλει τα πράγματα να είναι... διαφορετικά. Η ομάδα του Κέρκες έχει ως στόχο να κάνει μια καλή πορεία και να φθάσει όσο πιο ψηλά μπορεί. Την Τρίτη μάλιστα φεύγει για Βουλγαρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Μέχρι τότε ίσως τελειώσει το θέμα του μέσου.

Ο Ντούσαν Κέρκες αξιολογεί συνεχώς ποδοσφαιριστές και έχει ως στόχο να κλείσει το κεφάλαιο αυτό το συντομότερο, με τον κατάλληλο ποδοσφαιριστή. Αυτόν που όχι απλός θα καλύψει το κενό του Σοάρες αλλά θα αφήσει το δικό τους στίγμα στην ομάδα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο, όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή για τον τεχνικό της ΑΕΛ.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Κέρκες έχει ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και πως ήδη έχει δώσει οδηγίες στην διοίκηση για το ποιος ποδοσφαιριστής είναι ο εκλεκτός. Έτσι τώρα είναι δουλειά της διοίκησης να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον στόχο. Θυμίζουμε πως στο τραπέζι υπάρχει και το όνομα του Φαούντο Τιένζα. Ο Ισπανός 28χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Καντίθ στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής σεζόν ενώ πιο πριν ήταν στην Οσασούνα. Το 2016-17 σημείωσε 16 συμμετοχές στην Πριμέρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι παραστάσεις του απ’ την Σεγούντα όμως και απ’ την Πριμέρα τον κάνουν μια εξαιρετική περίπτωση.

Αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε ίσως η ανακοίνωση έρθει πριν απ’ την Τρίτη, κάτι που θα σημαίνει πως ο ποδοσφαιριστής θα προλάβει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κάτι που όντως είναι πολύ σημαντικό καθώς έτσι θα γνωρίσει γρήγορα τη νέα του ομάδα και θα μπορέσει εύκολα να σμίξει με αυτή και με τα θέλω του προπονητή, ενώ θα φθάσει γρήγορα και στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

De Ζαβού: Φτου!!!

De Ζαβού: Φτου!!!

Η ΑΕΛ είναι εκεί, βελτιώνεται και βγάζει ποδοσφαιρική υγεία
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
X