ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Και τώρα πρωτάθλημα

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος έχουμε μπει από σήμερα

Εφραίμ Γεωργίου

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος έχουμε μπει από σήμερα. Η ΑΕΛ του Μπαλταζάρ θα αντιμετωπίσει τον Άρη και ο στόχος σαφώς και είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με το δεξί.

Το καλοκαίρι φθάνει στο τέλος του και ήδη υπάρχουν κάποια σημαντικά συμπεράσματα για την ομάδα του Μπαλταζάρ. Πρόκειται για μια δουλεμένη ομάδα που μπορεί να τα βάλει με οποιοδήποτε αντίπαλο. Οι νέοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και παρά το γεγονός πως κάποιοι δεν το έπραξαν μέχρι στιγμής (είναι και λογικό μιας και το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε, άρα μιλάμε για την Ευρώπη) υπάρχει αισιοδοξία πως στην πορεία θα δώσουν τις λύσεις που θέλει ο Μπαλταζάρ.

Το τελευταίο φιλικό με την Πάφο έφερε πάντως μια ήττα. Μια ήττα χωρίς μεγάλη σημασία αφού αρχικά πρόκειται για φιλικό ενώ έπειτα ο Μπαλταζάρ είδε κάποια πράγματα που ήθελε. Πιο σημαντικό από όλα ήταν το γεγονός πως Λεόντσο και Σίλβα χρειάζονται ακόμη χρόνο, ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν ουσιαστικά την ομάδα. Η ήττα από την Πάφο μάλιστα ίσως λειτουργήσει θετικά μιας και στην ΑΕΛ έλαβαν το μήνυμα πως κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν θα είναι απλό και πως όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

Πάντως στο παιχνίδι με τον Άρη δύσκολα θα δούμε αρκετές αλλαγές σε σχέση πάντα με τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια μιας και η χημεία των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν δίνει μια σιγουριά στην ομάδα πως μπορούν θα λειτουργήσουν όλοι όπως πρέπει. Βέβαια όπως είπαμε και πιο πριν σιγά σιγά θα μπουν για τα καλά στην ομάδα οι νέοι ποδοσφαιριστές που δεν βοήθησαν ακόμη και που όλοι αναμένουν πως όταν θα είναι έτοιμοι θα μπορούν να παλέψουν για θέση στην ενδεκάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μπορεί;

ΑΕΛ: Μπορεί;

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούνται να δώσουν απαντήσεις
24sports team
 |  ΑΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τώρα ή ποτέ...

Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες σήμερα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια
 |  ΑΕΛ
X