ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Η ηρεμία που χρειαζόταν

Ο Ντούσαν Κέρκες οδηγεί την ομάδα σε ορθά μονοπάτια

Με την απομάκρυνση του Μπρούνο Μπαλταζάρ μεσούσης της περσινής σεζόν απ’ τον πάγκο της ΑΕΛ, η ομάδα είχε μπει σε μια τεράστια φουρτούνα. Μια φουρτούνα που χρειαζόταν λεπτούς χειρισμούς για να ξεπεραστεί και να προχωρήσει η ομάδα. Έτσι η επιλογή του Ντούσαν Κέρκες φάνηκε απ’ την πρώτη στιγμή ως μια πολύ λογική κίνηση η οποία θα βοηθούσε την ομάδα.

Και στην πορεία το είδαμε στην πράξη αυτό. Οι χειρισμοί στο διοικητικό κομμάτι δεν ήταν ιδανικοί. Για αρκετό καιρό η ομάδα βάδιζε στο άγνωστο και επικρατούσε μια ατμόσφαιρα που μύριζε μπαρούτι. Τελικά όμως ο Κέρκες φαίνεται πως με τη δουλειά έπεισε τους πάντες.

Οι φίλοι της ομάδας βλέπουν στο πρόσωπο του Κέρκες ένα προπονητή έτοιμο για όλα χωρίς τα μεγάλα λόγια και χωρίς τα γνωστά «φρουφρού και αρώματα». Ένας προπονητής που αγαπά την ομάδα όσο τίποτα άλλο και θα κάνει τα πάντα γι’ αυτήν. Δεν λέμε πως ο Κέρκες δεν είναι επαγγελματίας αλλά οπαδός, αντίθετα θα λέγαμε, όμως έχει καταφέρει να φέρει την ηρεμία που χρειαζόταν η ομάδα. Έχει κερδίσει τους παίκτες του, τους οπαδούς, τη διοίκηση και γενικότερα όλους στην ΑΕΛ.

Έχει περάσει το στίγμα του και έστω και αν η σεζόν δεν ξεκίνησε ακόμη οι φίλοι της ομάδας νιώθουν πως η δουλειά που γίνεται είναι στην ορθή κατεύθυνση. Βέβαια τα πάντα θα κριθούν στο γήπεδο. Αυτό όμως που οφείλουμε να πιστώσουμε στον Κέρκες είναι πως παρά το δύσκολο έργο που έχει φαίνεται να οδεύει σε ορθά μονοπάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X