ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Η δουλειά του Κέρκεζ...

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει κερδίσει ακόμη περισσότερο σεβασμό από όλους στο οικοδόμημα της ΑΕΛ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ συνεχίζει τη σκληρή δουλειά με την ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος αλλά και της νέας χρονιάς. Ο Βόσνιος τεχνικός έχει διατηρήσει την ΑΕΛ σε ένα πολύ καλό επίπεδο τηρουμένων των αναλογιών. Ο ίδιος έλαβε ένα πολύ δύσκολο έργο και δεν έδειξε λεπτό πως φοβάται να αναλάβει κάτι τέτοιο.

Σαφώς και ήρθαν κάποια αρνητικά αποτελέσματα, ενώ και οι λιγοστές – ελάχιστες ελπίδες για την Ευρώπη εξανεμίστηκαν. Πως όμως μπορεί κανείς να χρεώσει το οτιδήποτε στον Ντούσαν Κέρκεζ. Αντίθετα δούλεψε σκληρά, πέρασε δικά του στοιχεία στο παιχνίδι της ομάδας και η μαχητικότητα επέστρεψε.

Για τον ίδιο το φετινό είναι ένα πολύ καλό μάθημα, και σε αυτό πήρε πολύ ψηλό βαθμό. Δεν ήταν εύκολες οι καταστάσεις τις οποίες έπρεπε να διαχειριστεί όμως αντεπεξήλθε. Η εμπειρία δε θα τον βοηθήσει σίγουρα στο μέλλον. Δεν είναι σίγουρο αν θα βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΛ και τη νέα σεζόν, όμως η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει είναι πως δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν τελικά βρίσκεται εκεί και με τη νέα χρόνια. Μάλιστα δεν θα πειράξει και κανένα, αντίθετα με τις εμφανίσεις της ομάδας έχει κερδίσει το σεβασμό όλων. Είναι δεδομένο πως η οποιαδήποτε απόφαση από όποιον και αν παρθεί για το μέλλον της ΑΕΛ δεν θα είναι εύκολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

De Ζαβού: Φτου!!!

De Ζαβού: Φτου!!!

Η ΑΕΛ είναι εκεί, βελτιώνεται και βγάζει ποδοσφαιρική υγεία
Χρίστος Ζαβός
 |  DE ΖΑΒΟΥ
X