ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Εξελίξεις και ενότητα

Το κοινό μήνυμα που βγαίνει από όλες τις πλευρές είναι η ενότητα

Οι εξελίξεις τρέχουν για την ΑΕΛ και η ομάδα βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο. Τα σενάρια για το μέλλον του σωματείου αλλά και της εταιρείας δίνουν και παίρνουν και για την ώρα δεν υπάρχει κάτι δεδομένο. Τα πάντα μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή.

Το κοινό όμως μήνυμα που βγαίνει από όλες τις πλευρές είτε αυτή είναι ο Ανδρέας Σοφοκλέους και οι συνεργάτες, είτε οι παλέμαχοι της ομάδας, είτα άλλα πρόσωπα που έδειξαν ενδιαφέρον για την ΑΕΛ όπως ο Σάκης Καραπατέας είναι η ενότητα. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο ζητούμενο για την ΑΕΛ. Έλειψε το τελευταίο καιρό – χρόνια και αυτό φαίνεται σε όλα τα επίπεδα του συλλόγου.

Έτσι η επόμενη μέρα και οι αποφάσεις για το μέλλον του σωματείου αλλά και της εταιρείας είναι πέρα για πέρα σημαντικές. Η σωστή συνταγή πρέπει να βρεθεί και η ενότητα πρέπει να υπερισχύσει. Αυτό είναι το ζητούμενο στην ΑΕΛ.

Από πλευράς εξελίξεων αυτό που υπάρχει είναι το ενδιαφέρον από συγκεκριμένα άτομα για το σωματείο. Μάλιστα στην εκλογική γενική συνέλευση αναμένεται να υπάρξουν 2-3 συνδυασμοί. Όμως απ’ τη στιγμή που ο Ανδρέας Σοφοκλέους δεν έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του σχετικά με την επόμενη μέρα (αν θα παραχωρήσει στο σωματείο τις μετοχές της εταιρείας ή όχι) τα πάντα είναι ρευστά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Να μην σβήσουν τα χαμόγελα

ΑΕΛ: Να μην σβήσουν τα χαμόγελα

Μπορεί οι «Λέοντες» να μην κυνηγούν κάτι ιδιαίτερο στο θεσμό του πρωταθλήματος, εντούτοις, κίνητρα υπάρχουν ακόμα και σε ...
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΕΛ
X