ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Επιβεβαιώνει και ζητά αναβολή της συνέλευσης

Ο Κώστας Χριστοδούλου απέστειλε επιστολή στα ΜΜΕ και τονίζει ότι ξεκίνησε μία προσπάθεια από μερικά άτομα για να αναλάβουν τα ηνία του σωματείου

Μέσω ανακοίνωσης ο πρόεδρος της γυναικείας καλαθοσφαιρικής ομάδας, Κώστας Χριστοδούλου, επιβεβαιώνει ότι έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια με την στήριξη κι άλλων ατόμων, έτσι ώστε να αναλάβουν τα ηνία του σωματείου.

Ταυτόχρονα, ζητά από το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου όπως αναβάλει για μερικές μέρες την γενική συνέλευση του σωματείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητέ Αελιστα

Είμαστε μια ομάδα από αγνούς συνοπαδους σου που πήραμε την τολμηρή απόφαση να διεκδικήσουμε και να προσπαθήσουμε να αναλάβουμε τα ηνία του Σωματείου μας. Στόχος μας να αναγεννήσουμε την αγαπημένη μας ΑΕΛ.

Να την καταξιώσουμε και να την εντάξουμε στην κορυφή που της αξίζει. Αυτούς μας τους στόχους μπορούμε να τους επιτύχουμε μόνο αν έχουμε δίπλα μας τον καθένα από εσάς.

Για αυτό τον λόγο ζητούμε από το υφιστάμενο Συμβούλιο αναβολή μιας βδομάδας, για να εγγραφούν ως μέλη του Σωματείου μας όσο το δυνατόν περισσότεροι Αελιστες και να γίνει η όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση του πλάνου που θέλουμε να εφαρμόσουμε.

Να εμπλουτιστεί η βάση του Σωματείου με τον καθένα που μοιράζετε τις αξίες μας. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους συλλογικά ύψιστος στόχους μας. Να κάνουνε τον καθένα από μας περήφανο. Έλα στο πλάι μας να καταξιώσουμε ξανά την ομάδα μας.

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Να μην σβήσουν τα χαμόγελα

ΑΕΛ: Να μην σβήσουν τα χαμόγελα

Μπορεί οι «Λέοντες» να μην κυνηγούν κάτι ιδιαίτερο στο θεσμό του πρωταθλήματος, εντούτοις, κίνητρα υπάρχουν ακόμα και σε ...
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΕΛ
X