ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΕΛ: Έπαθε...έμαθε;

Οφείλει να δείξει αντίδραση η ομάδα της Λεμεσού

Ότι έγινε, έγινε και ο χρόνος δεν μπορεί να γυρίσει πίσω. Η ομάδα της ΑΕΛ καλείται να αφήσει πίσω της την ήττα στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα και να κοιτάξει με αισιοδοξία την συνέχεια.

Κάποτε θα ερχόταν και η ήττα, αφού όλα τα πιθανά αποτελέσματα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Οι «γαλαζοκίτρινοι» της Λεμεσού βρίσκονται ακόμα στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος παρά την ήττα τους και η ομάδα του Κέρκεζ οφείλει να δείξει την δική της αντίδραση.

Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, η ομάδα της Λεμεσού έχει να δώσει δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια. Δύο παιχνίδια, τα οποία μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε και ντέρμπι.

Το θετικό για τον Κέρκεζ είναι πως δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Από τις προπονήσεις απουσιάζουν οι δέκα διεθνείς της ομάδας και έτσι αυτές διεξάγονται με πολύ λίγες επιλογές.  Ο Κέρκεζ θα περιμένει μέχρι την επόμενη εβδομάδα να δουλέψει απρόσκοπτα το πλάνο του.

Τις επόμενες μέρες υπάρχει η συμμετοχή της ΑΕΛ στο "Korantina Cup" της Πάφου. Είναι μια καλή ευκαιρία για τον Κέρκεζ να δει παίκτες που δεν είχαν και πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως εμφανίσεις ανάλογες του παιχνιδιού με τον Απόλλωνα απαγορεύονται από εδώ και πέρα. Η ΑΕΛ έπαθε… Θα μάθει το μάθημά της;

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Μπορεί;

ΑΕΛ: Μπορεί;

Ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούνται να δώσουν απαντήσεις
24sports team
 |  ΑΕΛ
Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τώρα ή ποτέ...

Επιτακτική ανάγκη η επιστροφή στις νίκες σήμερα στο ΓΣΠ κόντρα στην Ομόνοια
 |  ΑΕΛ
X