ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Διοργανώνει Παιδικό Φεστιβάλ Αθλητισμού

Στα πλαίσια της κοινονικής προσφοράς του σωματείου

Το Σωματείο ΑΕΛ διοργανώνει Παιδικό Φεστιβάλ Αθλητισμού την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά: 

Στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς, το Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού σε διοργανώνει το 1ο Παιδικό Φεστιβάλ Αθλητισμού ευελπιστώντας σταδιακά να καταστήσει την εν λόγω εκδήλωση, θεσμό στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της Πόλης.

Το Φεστιβάλ, θα λάβει χώρα την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2018 στο Δημοτικό Γήπεδο Γερμασόγειας (δίπλα από το Πάρκο Κυνηγών), μεταξύ των ωρών 16:00 – 20:00.

Στο χώρο του Φεστιβάλ, οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς αθλητικών δεξιοτήτων καθώς και να ψυχαγωγηθούν με φουσκωτά, παιχνίδια, ζωγραφική και με πρόγραμμα ταχυδακτυλουργού που θα παρίσταται στην εκδήλωση.

Παράλληλα, θα έχουν την δυνατότητα να εγγραφούν ως μέλη του Σωματείου δωρεάν (Kids Members) (ηλικίες 0-12 ετών) με την έκδοση αντίστοιχης κάρτας μέλους, που θα τους παρέχει την δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε όλους τους εντός έδρας αγωνές της ομάδας μας, για όλα τα τμήματα.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα προσφέρονται φαγητά και ποτά σε χαμηλές τιμές. Περαιτέρω, θα πωλούνται προϊόντα με το έμβλημα της Α.Ε.Λ.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την συνεργασία του συνόλου των Τμημάτων και των Ακαδημιών της Α.Ε.Λ. και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Γερμασόγειας. Η είσοδος θα είναι δωρεάν.

Τέλος, επ’ ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, κατά την πιο πάνω εκδήλωση θα συγεντρώνεται γραφική ύλη και σχολικός ρουχισμός που θα διατεθεί σε άπορους μαθητές.

Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την εκδήλωση και να μας τιμήσει με την παρουσία του.

Δ.Σ. Σωματείου Αθλητική Ένωση Λεμεσού (Α.Ε.Λ)

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X